Великий старт нового телесезону: серіальні прем’єри вересня 2018

Серіальні прем'єри вересня 2018

Практично в усіх країнах телесезон стартує у вересні. Саме цього місяця в ефір виходять перші серії проектів, які будуть транслюватися аж до травня. Детективні серіальні прем’єри вересня 2018 року вражають своєю кількістю та різноманітністю!

04.09.2018 – Майянці (Mayans MC)

FX, США

Довгоочікуваний багатьма спін-офф серіалу “Сини анархії”. Події відбуваються на кордоні Мексики та США через два з половиною роки після тих, якими закінчився основний проект. Сюжет будується навколо Ієзекіїля Рейеса. Його виховали в гарній родині, але життя склалося не надто вдало. Одного дня рідних хлопця було жорстоко вбито. І зробив це хтось з наркокартелю, з яким мають справи майянці. Тепер мета Ізі – знайти вбивцю, і задля цього він ні перед чим не зупиниться. Хоча любов може змінити все…

У ролях: Джей Ді Педро, Сара Болджер, Клейтон Карденас, Майкл Ірбі, Карла Баретта, Річард Кабрал, Едвард Джеймс Олмос та інші.

04.09.2018 – Судна ніч (The Purge)

USA Network, США

Серіал засновано на горрор-франшизі з такою ж назвою. Усього було знято 4 фільми про судну ніч, причому останній вийшов цього року. Тепер продюсери вирішили перенести страшну вакханалію на телеекран.

Альтернативна Америка. Усі живуть за жорстими законами, під постійним наглядом. Але існує одна ніч на рік, у яку можна безкарно вчинити будь-який злочин, від крадіжки до масового вбивства. У цей час ніхто не прийде на допомогу: ані поліція, ані медики. І весь рік люди готуються до судної ночі. Причому байдуже, планує хтось захищатися чи нападати. Можна бути жертвою, а за мить – вже вбивцею, і навпаки.

У ролях: Габріель Чаваррія, Ганна Андерсон, Джессіка Гарза, Лілі Сіммонз, Аманда Воррен, Лі Тергесен, Вільям Болдуін та інші.

04.09.2018 – Правда про справу Гаррі Квеберта (The Truth About the Harry Quebert Affair)

Epix, США

Міні-серіал, знятий за романом Джоеля Діккера. Маркус Голдмен – молодий та успішний письменник. Він шукає натхнення та гарну історію для своєї наступною книги. Заради цього він приїздить у дім свого наставника Гаррі Квеберта. І саме в цей час знаходять тіло 15-річної дівчинки, що зникла 33 роки тому. Квеберт стає головним підозрюваним у її вбивстві. Тепер у Маркуса є гарний сюжет, треба тільки з’ясувати, що насправді сталося більше 30 років тому.

У ролях: Патрік Демпсі, Бен Шнетзел, Деймон Вайянс – молодший, Крістін Фросет, Курт Фуллер, Вікторія Кларк та інші.

09.09.2018 – Ти (You)

Lifetime, США

Цікавий міні-серіал про хлопця на імя Джо Голдбер, що продає книжки у невеличкій крамниці. Він закохується у чарівну Бек, що іноді заходить до магазину. З часом закоханість переростає в одержимість, і Джо починає всюди переслідути Бек. Чим це закінчиться для них обох нам і розкажуть у 8 серіях цього сезону. Відразу зауважимо: ще до прем’єри серіал був подовжений на другий сезон.

У ролях: Пенн Беджлі, Елізабет Леіл, Люка Падован, Зак Черрі, Шей Мітчелл та інші.

10.09.2018 – Незнайомці (Strangers)

ITV, Велика Британія

Професор Мюррей живе простим, тихим життям. Його дружина часто працює за кордоном, а він навіть навідати її не може, бо боїться літати. І ось Мюррею повідомляюсь сумку звістку: дружина загинула в аварії в Гонконгу. Тепер йому прийдеться летіти, аби забрати її тіло. Тільки на місці з цим виникають якісь проблеми, та й взагалі аварія видається загадковою. Чи зможе маленька, тиха, сором’язлива людина піти на великий ризик і зробити відчайдушні вчинки у незнайомій країні, аби з’ясувати правду про смерть коханої.

У ролях: Джон Сімм, Девла Кірван, Емілія Фокс, Ентоні Вонг, Тім МакІннерні та інші.

13.09.2018 – Великий куш (Snatch), 2 сезон

Sony Crackle, США

Другий сезон серіалу, який заснований на фільмах Гая Річі, обіцяє ще більше екшну та чорного гумору. І тепер події відбуваються не в сірій та нудній Англії, а на сонячному морському ужбережжі Іспанії. Зірка саги про Гаррі Поттера, здається, знайшов себе у новому жанрі. Адже у ролі гламурного бандюгана Руперт Грінт виглядає досить переконливо.

13.09.2018 – Без образ (No Offence), 3 сезон

Channel 4, Велика Британія

Третій сезон серіалу про детективів поліції Манчестеру починається дуже трагічно, адже команда втрачає одного зі своїх. До того ж вбивця хоче погратися з захисниками правопорядку, тож його пошуки не будуть легкими. Побачимо, як Вів впорається з усіма проблемами, що звалилися на неї.

21.09.2018 – Хороший коп (The Good Cop)

Netflx, США

Американський варіант ізраїльського серіалу з такою ж назвою. Тоні Карузо – молодший – детектив нью-йоркського департаменту поліції. Він все робить правильно і не відступає від букви закону. Але його батько – геть інша людина. Він відсидів 7 років у в’язниці і мало не пишається цим. Татусь – улюбленець жінок, а ось синові з ними важкувато. Але чоловікам прийдеться порозумітися і якось налагодити стосунки. А, так, ще й працювати ж над справами треба.

У ролях: Джош Гробан (так, той самий співак), Тоні Данца, Моніка Барбаро та інші.

23.09.2018 – 911, 2 сезон

Fox, США

Хоча відгуки про перший сезон були скоріше змішані, ніж схвальні, продюсери вирішили подовжити проект. Події у рятувальній службі будуть розгортатися на тлі землетрусу в Лос-Анджелесі.

24.09.2018 – Розслідування Мердока (Murdoch Mysteries), 12 сезон

СВС, Канада

Гарна новина – Вілл нарешті добудував дім! Але святкування переїзду їм з Джулією зіпсували. Все інше у “Розслідуваннях Мердока” – незмінне: актори, пригоди та таємничі загадки.

24.09.2018 – Приватний детектив Магнум (Magnum P.I.)

CBS, США

Про цей проект ми вже писали. Цьогорічний серіал – перезапуск дуже популярного шоу 80-х. І ажіотаж навколо нього в Америці величезний.

Томас Магнум – приватний детектив на Гаваях. У нього є свої клієнти та своя команда. І ось одного з членів цієї команди вбивають на очах у Томаса. Знайти вбивць – справа чести. Але цим вже займається поліція Гаваїв та відділ 5-0, інших просять не втручатися. Як ви здогадалися, Магнума це не влаштовує.

Перші 3 серії серіалу – спільні для цього проекті та 9 сезону “Поліції Гаваїв”.

У ролях: Джей Ернандес, Пердіта Вікс, Закарі Найтон, Стівен Гілл, Тім Канг (агент Чо з “Менталіста”) та інші.

24.09.2018 – Булл (Bull), 3 сезон

CBS, США

Команда втратила Аннабель Аттанасіо, що грала Кейбл МакКрори, компьютерного експерта. На її місце прийшла Маккензі Міхен, що зіграє Тейлор – колишню коліжанку Мелісси, маму-одиначку. Зірка “Закону і порядку” Керолін МакКормік з’явиться у кількох епізодах в ролі жорсткої судді, що не любить, коли на її засіданнях розігрують всілякі вистави.

25.09.2018 – Пан посередник (Mr. Inbetween)

Showcase, FX, Австралія і США

Цікавий серіал, заснований на австралійському фільмі “Я вбивця” (The Magician) 2005 року. Скотт Раян знявся у головній ролі та був сценаристом в обох проектах, а у фільмі – ще й режисером.

Рей – найманий вбивця. Замовники, завдання, мабутні жертви… Але ж у кожної людини, окрім роботи, є й інші сторони життя! І саме про них нам розкажуть протягом 6 серій. Наприклад, у Рея маленька дочка, яку він любить і намагається захистити. Є друзі, які потребують його допомоги. А же – молода жінка, що безмежно хвилює. Та й бізнес треба тримати під контролем. Чи зможе глядач подивитися на вбивцю як на просту людину?

Окрім Раяна, у серіали знялися Джастін Росняк, Брук Сатчвелл, Ніколас Кессім, Деймон Герріман та інші.

25.09.2018 – ФБР (FBI)

CBS, США

Дік Вульф, що створив майже всі частини франшизи “Закон і порядок”, а зараз продюсує “Поліцію Чикаго”, випустив новий проект. Назва говорить сама за себе – ми будемо спостерігати за справами, що ведуть агенти Федерального бюро розслідувань, а саме нью-йоркського відділення. Тероризм, організована злочинність, шпигунство – все потрапляє в поле зору агентів, що бережуть спокій мешканців міста, яке і так вже натерпілося.

У ролях: Міссі Перегрім, Джеремі Сісто, Зіко Закі, Села Ворд (пам’ятаєте Джо Денвілл з “Місце злочину: Нью-Йорк“?) та інші.

25.09.2018 – Смертельна зброя (Lethal Weapon), 3 сезон

Fox, США

Вихід цього сезону супроводжували скандали. Через ворожнечу між головними акторами з проекту був звільнений Клей Кроуфорд. Його місце зайняв Шон Вільям Скотт, що зіграє нового персонажа – Веслі Коула. Він ветеран війни, який переїжджає до Лос-Анджелесу, аби бути ближче до своєї дитини. Тож тепер у Мерти новий напарник. Причому такий само дивакуватий, як і попередній.

25.09.2018 – Морська поліція: спецвідділ (NCIS), 16 сезон

CBS, США

Ще наприкінці попереднього сезону було оголошено, що Полі Перрет, яка грала Еббі Шуто протягом 15 сезонів, покине проект. Разом з нею пішов і Двейн Генрі, персонажа якого вбили у останній серії попереднього сезону. Кейсі Гайнс, яка грає Діону Різоновер, переведено у основний склад. Отже, на команду Гіббса чекають нові справи.

25.09.2018 – Морська поліція: Новий Орлеан (NCIS: New Orleans), 5 сезон

CBS, США

Шаліта Грант пішла з морської поліції заради посади у ФБР. На звільнене місце взяли спецагента Ганну Хурі, яку грає Некар Задеджан. Персійка додасть колориту команді та на якийсь час замінить агента Прайда, що бореться за своє життя у відділенні інтенсивної терапії.

26.09.2018 – Поліція Чикаго (Chicago P.D.), 6 сезон

NBC, США

Як ми вже писали, до касту проекту долучається Енн Хеч, що гратиме суперінтенданта Кетрін Бреннан. Олінські помер, і вся команда, а особливо Войт, в жалобі. Але сум Генка завжди перетворюється на гнів. І мало місця буде тим, хто стане на шляху цього жорсткого детектива поліції Чикаго.

27.09.2018 – Спецназ города янголів (S.W.A.T.), 2 сезон

CBS, США

У цьому серіалі теж будуть епізоди, в яких показаний землетрус, що пережив Лос-Анджелес. Саме на тлі цієї події хлопцям доведеться рятувати дітлахів, яких тримають у заручниках торгівці людьми. Ніа Веллс, заступник окружного прокурора, стане об’єктом уваги Гондо. А Джиму Стріту доведеться звикати бути простим патрульним.

27.09.2018 – Як уникнути покарання за вбивство (How to Get Away with Murder), 5 сезон

АВС, США

Амирах Ванн та Ром Флінн, що грають Теган Прайс та Габреля Меддокса, перейшли у основний каст. Також до них приєднався Тімоті Гаттон. Його герой – Емметт Кроуфорд, але ким він буде, поки що невідомо. Однак продюсери заявили, що він відіграє значну роль у житті Аннилізи. Напевне, одним з напрямків сюжету буде з’ясовування, хто ж є матір’ю Меддокса.

28.09.2018 – Поліція Гаваїв (Hawaii Five-0), 9 сезон

CBS, США

Промо-ролик 9 сезону “Поліції Гаваїв” став майже сенсаційним, адже наприкінці ми бачимо Во Фата у виконанні Марка Дакаскоса. І це попре те, що Стів колись вбив цього покидька, який, напевне, був його братом. Цікаво, у який спосіб сценаристи повернуть героя до життя.

Залишається інтрига з особистим життям МакГаррета. Шанувальники все ще сподіваються, що Кейт повернеться. Також були сподівання на повернення у серіал Грейс Парк та Деніела Де Кіма хоча б на один, ювілейний епізод, але вони не справдилися. Цікавою залишається лінія Адама, чоловіка Коно, який наприкінці минулого сезону таки, здається, перейшов на темний бік.

Нагадуємо, що перші три серії сезону об’єднані з початковими серіями “Приватного детектива Магнума”.

28.09.2018 – МакГайвер (McGyver), 3 сезон

CBS, США

Триває протистояння МакГайвера та Мердока. До того ж Ангус знайшов батька, і тепер їм треба налогодити стосунки. А таємниць у старого надто багато. Та й злочинці не сплять. Тому МакГайверу нема спокою.

28.09.2018 – Блакитна кров (Blue Bloods), 9 сезон

CBS, США

Денні займається справою, подозрюваного по якій вважає відповідальним за підпал свого будинку. Джеймі та Едді мають скласти екзамен, аби отримати звання сержанта. Хто з них зможе це зробити? І як Френку впоратися з усім, що діється навколо нього?

30.09.2018 – Морська поліція: Лос-Анджелес (NCIS: LA), 10 сезон

CBS, США

Закінчення 9 сезону було вибуховим у прямому сенсі слова. Добре, що ніхто з акторів не покинув проект. Але досі залишається загадкою, як героям вдалося вибратися з цієї м’ясорубки та розібратися зі злочинцями. І невже Кензі та Дікс розірвуть стосунки?

Серіальні прем’єри вересня 2018 року – дуже різнопланові, тож є з чого обирати!