Мозаїка вбивств: серіальні прем’єри січня 2018 року

нові серіали січня 2018

Серіальні прем’єри січня 2018 року – доволі різнопланові і з неабияким сюрпризом.

03.01.18 – Мері вбиває людей, 2 сезон

Мері все ще під підозрою, розслідування проти неї, яке розпочато в першому сезоні, не закрите. А в неї ще й складні стосунки і з напарником, і з коханцем. Та й у дочки проблеми. Як продовжувати справу у цих обставинах? І чи воно того варте?

03.01.2018 – 911, 1 сезон

Колись у США був дуже популярним напівдокументальний серіал з аналогічною назвою. Кожна серія була присвячена якомусь випадку, що демонстрував ту чи іншу сторону роботи Служби порятунку. Продюсери цього проекту вирішили скористатися успіхом попередників. Серіал ігровий і не містить реальних історій, але у будь-якій вигадці є доля справжнього життя.

17.01.2018 – Американська історія злочинів, 2 сезон – Вбивство Джанні Версаче

Одна з найочікуваніших прем’єр року. Після приголомшливого успіху першого сезону та оголошення тематики другого фанати чекають на нього, затамувавши подих. Хоча з моменту вбивства Версаче пройшло вже 20 років, цю трагедію досі пам’ятають. Тепер ми зможемо дізнатися всі подробиці того, як це сталося.

22.01. 2018 – Алієніст

Про цей серіал говорять з 2015 року. Він є екранізацією роману Калеба Карра. Події розгортаються у Нью-Йорку наприкінці 19 століття. Хтось вбиває хлопців, що заробляють на життя, продаючи своє тіло. Молодий інспектор поліції Тедді Рузвельт долучає до секретного розслідування справи вченого-психолога та репортера місцевої газети.

22.01.2018 – Мозаїка

Ось вона, найочікуваніша прем’єра не тільки місяця, а, можливо, і року. Стівен Содерберг створив серіал, де глядач безпосередньо впливає на сюжет. Ми маємо дізнатися, хто вбив дитячу письменницю Олівію Лейк, яку грає Шерон Стоун. Основні події розгортають 4 роки тому, коли шахрай Ерік Нілл намагається звабити Олівію заради своєї афери. Тепер він у тюрмі за її вбивство. Але сестрі загиблої здається, що справжній вбивця все ще на волі.

На App Store та Google Play вже зараз можна закачати додатки, які дозволяють почати створювати власну версію подій. Ви можете вибрати персонажа, з точки зору якого хочете подивитися на сюжет. Вам будуть надаватися варіанти розвитку подій, і ваш вибір впливатиме на подальшу поведінку героїв та фінал всієї історії.

Свою версію режисер продемонструє 22 січня, будуть показані відразу всі 6 серій проекту. Ви зможете порівняти, чия версія краща – ваша чи Содерберга.

Розакажіть нам, які серіальні прем’єри січня 2018 року зацікавили вас найбільше!