Продовження чи закриття: останні новини зі світу детективних серіалів США

Серіали США: продовження чи закриття

Майже всі головні телеканали США визначилися з подальшою долею своїх проектів. Наразі саме американці – найбільші виробники серіалів, що є у нашому інтернет- та телепросторі. Дізнайтеся, яка доля вашого улюбленого серіалу: продовження чи закриття.

CBS

Про те, які серіали продовжив CBS, ми вже писали. Остання новина: на нас чекає 14 сезон улюбленого багатьма “Мислити як злочинець”. Також ще на старті 6 сезону на 7-й було подовжено серіал “Елементарно”. І це прекрасно, оскільки Шерлока з Джоан не може бути забагато. У той же час канал закрив “Скорпіон” після 4 сезонів.

Ще одна новина від CBS: Пітер М. Ленков, що вже реанімував два старі проекти каналу, а саме “Поліцію Гаваїв” та “МакГайвера”, знайшов собі ще один. Цього разу це серіал “Приватний детектив Магнум”, що транслювався у 80-х. У старому проекті головну роль виконував Том Селлек. У новому вона дісталася Джею Ернандесу. Зйомки вже розпочато. Коли пілот вийде в ефір та чим будуть відрізнятися серіали, поки що невідомо. Місце дії залишається незмінним – Гаваї.

Каст серіалів "Приватний детектив Магнум"

NBC

Оновив свої проекти і канал NBC. Продовжені:

Деякі проекти каналу добігають кінця. Другий сезон, що стартує 26 травня, стане останнім для серіалу “Заручниця”, а четвертий, який вийде 17 червня, – для “Відтінків синього” з Дженніфер Лопес.

АВС

канал оголосив про закриття двох своїх проектів детективного жанру. На жаль, серіал “Хитрість” не отримав гарних рейтингів, тому був закритий після першого ж сезону. Став останнім третій сезон “Бази Квантіко”, продюсери вирішили не продовжувати проект.

А ось серіал “Як уникнути покарання за вбивство” буде мати 5 сезон. Гарно показала себе юридична драма “Заради людей”, яка вийшла в ефір у березні цього року. Саме тому її продовжено на 2 сезон.

FOX

Сумна новина для шанувальників серіалу “Люцифер” – третій сезон став для проекту останнім.

Серіал "Люцифер" закрито

Натомість серіал “911”, що вийшов у січні цього року, подовжено на другий сезон. Цікава ситуація з серіалом “Смертельна зброя”. Його подовжено на 3 сезон, але проект покинув один з головних акторів, а саме Мартін Ріггс, що грав Клейна Кроуфорда. Його замінить Шон Вільям Скотт, під якого створять нового персонажа.

Netflix

Після першого сезону закрили серіал “Сім секунд”. Проекти “Озарк” та “Мисливець за розумом” були подовжені на другі сезони ще минулого року. Також на нас чекає 4 сезон серіалу “Нарко”.

FX

Ситуація з новим сезоном “Американської історії злочинів” поки що незрозуміла. Натомість ще в січні канал анонсував, що веде роботу над 4 сезоном “Фарго”, який планують презентувати у 2019 році. А вже цієї осені на екрани вийде спін-офф “Синів анархії” – Mayans MC. Прекрасний тизер до цього проекту ми і пропонуємо вам переглянути.

Канал Sony Crackle продовжив на другий сезон серіал “Клятва” з Шоном Біном, що стартував у березні цього року.

Сподіваємось, ви отримали відповідь на питання, що чекає на улюблений серіал: продовження чи закриття.