За 7 секунд до 11 вересня: прем’єри серіалів лютого 2018

Прем'єри серіалів лютого 2018

Фантастика, комедія, драма та історична розповідь – такі прем’єри серіалів лютого 2018 року.

02.02.2018 – Видозмінений вуглець

Серіал засновано на книзі Річарда К. Моргана. Далеке майбутнє. Люди змініють тіла, як одяг, зберігаючи свідомість та пам’ять за допомогою новітніх технологій. Вашу особистість просто переносять у нове тіло і ви живете далі. Саме завдяки цьому міліардер Лоуренс Бенкрофт повертає до життя найманця Такеші Ковача. Його завдання – знайти того, хто вбив попереднє тіло Бенкрофта. І завдання це не з легких, адже спогади про те, що сталося, були втрачені разом з тілом.

У ролях: Юель Кіннаман, детектив Голдер з американської версії серіалу «Вбивство», Джеймс Пюрфой, якого ви могли бачити у фільмі «Прискорення», Марта Ігареда, Кріс Коннер, Дічен Лакмен, Ато Ессандо (Альфредо з «Елементарно») та інші.

11.02.2018 – Батьківщина, 7 сезон

200 співробітників розвідувального управління було заарештовано за наказом президента країни. Завдання Керрі Метісон, яку грає Клер Дейнс, – домогтися їхнього звільнення. Для цього їй доведеться вступити у протистояння з президентською адміністрацією та особисто першою леді Елізабет Кін.

23.02.2018 – Сім секунд

Netflix створив серіал, основою для якого став знятий 2013 року фільм Юрія Бикова «Майор». Інтрига проста: поліцейський стріляє в підлітка та йде з місця пригоди. Але в Америці це не просто суперечка між стражами порядку та громадськістю, яка намагається боротися зі свавіллям правоохоронців. Це ще й глибокий міжрасовий конфлікт, адже коп – білий, а підліток – темношкірий.

Акторський склад доволі потужний:

  • Клер-Хоуп Ашиті, головна героїня фільму «Останній нащадок Землі»,
  • Бо Напп, якого ви могли запам’ятати у фільмі «Круті чуваки»,
  • Реджина Кінг, зірка серіалу «Американський злочин»,
  • Девід Лайонс, красунчик Ай Ті з австралійського «Морського патруля»,
  • Майкл Мослі, якого можна побачити у минулорічному «Озарку», та інші.

26.02.2018 – Хороші дівчата

На що здатні три добропорядні жінки, коли життя не дуже лагідне до них і терпіти це більше немає сили? Вони здатні на пограбування! Одного дня жіночки заходять в місцевий супермаркет за забирають всю готівку. І виявляється, що улов чималий. Але порадіти цим грошам вдається недовго. Тепер вони у світі криміналу, а в ньому свої жорстокі закони.

У ролях: Крістіна Гендрікс, яку ми минулого року бачили у «Кривому будиночку», Ретта, Мей Вітман, Меттью Ліллард, Рено Вілсон, Менні Монтана та інші.

28.02.2018 – Примарна вежа

Один з найбільш очікуваних серіалів цього року. Заснований на книзі Лоуренса Райта, він розповідає, як ФБР та ЦРУ через внутрішні суперечки та намагання похизуватися один перед одним проґавили події, що призвели до 11 вересня. Це болюча тема і для американського суспільства, і для спецслужб. Приховування інформації, нездатність прийняти рішення вчасно, прикривання власних помилок – все це коштувало життя майже 3 тисячам людей.

У ролях: Тахар Рахім, Джефф Деніелс, Алек Болдуін, Пітер Сарсгаард, Ренн Шмідт, Майкл Стулбарг, Білл Кепм та інші.

Розкажіть нам, які прем’єри серіалів лютого 2018 року зацікавили вас найбільш?