Чи раді чужим у кривому будиночку?

прем'єри 30.11.2017

На цьому тижні маємо змогу знову зустрітися з героями Агати Крісті. Тепер на нас чекають мешканці та гості Кривого будиночку. Помирає багатій Арістід Леонідіс. Його численна родина не надто засмучена, аж згодом з’ясовується, що це не звичайна смерть, а вбивство. Під підозрою відразу опиняються всі мешканці будинку Леонідіса. І у всіх них є свої мотиви та таємниці. Онука Арістіда Софія звертається по допомогу до давнього знайомого Чарлза Гейворда. Він приїжджає до родинного гніздечка Леонідісів і згодом починає відчувати на собі гнітючий вплив будинку таі родини.

Картина зібрала зірковий каст: Глен Клоуз, Джилліан Андерсон («Паддіння»), Крістіна Гендрікс («Хороші дівчата»), Макс Айронс («Кондор») та інші.

«Іноземець» – спільний фільм Китаю та Великою Британії із режисером двох фільмів бондіани та з одним із Бондів у головні ролі. Глядачам розповідають трагічну історію людини, що була змушена шукати правосуддя самотужки. Кван, іммігрант з Китаю, працює у Лондоні. Одного дня він та його дочка стають жертвами теракту, скоєного послідовниками IРA. Батько знаходить свою дитину мертвою. Він хоче, щоб терористів покарали, але влада щось не дуже квапиться їх шукати, а чиновник, який колись сам входив до IРA, не хоче розголошувати імена вбивць. Тоді Кван, колишній військовий, вирішує взяти правосуддя у свої руки.

У головних ролях – Джекі Чан та Пірс Броснан. Фільм є екранізацією роману Стівена Лізера «Китаєць».

Болгарським кінематографістам вдалося залучити до свого проекту таких зірок Голлівуду, як Антоніо Бандерас та Карл Урбан. Стрічка «Обітниця мовчання» – про спокутування гріхів та помсту. Дружину та доньку успішного адвоката вбито. І саме він накликав біду на рідних. Він дає обітницю мовчати доти, доки не помститься за їхню смерть. В його мовчанні його сила.