Довіра та хитрість заради людей: прем’єри серіалів березня 2018

Прем'єри серіалів березня 2018 року

Прем’єри серіалів березня 2018 – про корумпованих копів, амбітних юристів, скнарість та любов до магічних трюків.

08.03.2018 – Клятва / Обітниця (The Oath)

Sony Crackle, США

У ролях: Раян Квонтен, Катріна Ло, Корі Гардрикт, Джей Джей Сорія, Арлін Ескапета, Шон Бін.

10-серійна кримінальна історія про корумпованого поліцейського Тома Гаммонда (Шон Бін), який очолював банду таких самих копів. Спецагент ФБР під прикриттям викрив діяльність Гаммонда, і тепер той у тюрмі. Але він присягнувся, що повернеться, аби помститися всім, хто його зрадив, і повернути собі колишню владу.

11.03.2018 – Хитрість / Обман (Deception)

АВС, США

У ролях: Джек Катмор-Скотт, Ілфенеш Кадера, Лерона Крічлоу, Джастін Чон, Лайла Робінс, Аморі Ноласко, Вінні Джонс.

Якщо ви були у захваті від фільмів «Ілюзія обману», тоді зверніть увагу на цей серіал. Камерон Блек був успішним ілюзіоністом, поки одна помилка, яку у шоу-бізнесі не пробачають, не зруйнувала його кар’єру. Тепер він консультує ФБР, допомагаючи розкривати нестандартні злочини та не полишаючи надії повернути своє життя. Вінні Джонс як наставник молодих ілюзіоністів заслуговую особливої уваги.

13.03.2018 – Заради людей (For the People)

АВС, США

В ролях: Хоуп Девіс, Бен Шенкман, Джезмін Савой Браун, Бен Раппапорт, Сюзанна Флуд, Вісем Кіш, Бріт Робертсон та інші.

Нова юридична драма про життя тих, від кого залежить, яким буде винесений у суді вирок, – захисників та обвинувачів. Шестеро молодих та амбітних юристів починають свої кар’єри у Нью-Йорку. Глядачам покажуть, яким чином будуть розвиватися їхні відносини у залі суду та поза його межами. Цікаво, як це буде впливати на справи, що розглядатимуться.

25.03.2018 – Довіра (Trust)

FX, США

У ролях: Дональд Сазерленд, Гіларі Свонк, Гарріс Діккінсон, Брендан Фрейзер, Майкл Еспер.

Головна серіальна прем’єра березня – Денні Бойл розкаже нам свою версію подій, які вже представив глядачам Рідлі Скотт у фільмі «Всі гроші світу». У 10-серійному проекті Бойла Джона Пола Гетті грає Дональд Сазерленд, а мати викраденого хлопця – Гіларі Свонк. Розкриття злочину та повернення хлопця додому живим є важливою складовою сюжету. Але все ж таки серіал більше орієнтований на розкриття характерів та способу життя героїв. Бойл вивчає, чому все склалося саме так і чи могло бути по-іншому. Сонячний Рим з його дольче вітою є прекрасним фоном для тяжких людей і подій.

То які прем’єри серіалів березня 2018 року видаються вам найбільш цікавими?