Змій та Койот скоюють злочини у раю: серіальні прем’єри січня 2021

серіальні прем’єри січня 2021

Серіальні прем’єри січня 2021 року нарешті багаточисельні і різноманітні. В ефір вийшли кілька довгоочікуваних проєктів, частина яких була відкладена через пандемію. Також мають тішити нові сезони улюблених серіалів. В деяких з них буде менше серій, знов таки через складнощі виробничого процесу в умовах пандемії. Але продюсери запевнюють, що це навіть пішло на користь сюжетам.

01.01.2021 – Змій (The Serpent)

BBC One, Велика Британія

Серіал розповідає про серійного вбивцю Чарлза Собраджа, який отримав прізвиська «Змій» через свою хитрість та вміння причарувати оточуючих. У першій половині 70-х він скоїв щонайменше 12 вбивств туристів в Азії. Він мав гарну зовнішність, жінки обожнювали його, а слава поганого хлопця тільки додавала йому привабливості. Творці серіалу подають події тих часів, намагаючись зрозуміти, чи були вбивства проявами психічного розладу, чи це свідомі вчинки.

Між іншим, Собрадж досі живий. Він відсидів більше 20 років у тюрмі в Індії, вийшов, а за кілька років був заарештований в Непалі, де тримав довічний термін. Варто зазначити, що Собрадж пишається своєю злочинною кар’єрою, має купу шанувальників і обожнює, коли про нього пишуть книги чи знімають фільми.

У ролях: Тахар Рахім, Дженна Коулман, Біллі Гоул, Амеш Едіревіра, Еллі Бамбер та інші.

03.01.2021 – Новобранець (The Rookie), 3 сезон

ABC, США

Нолан завершує навчання і повертається у відділок. Але там чимало проблем. Як для героя особисто, так і для всього відділку. Минулорічні події в США відобразилися на сюжетах всіх поліцейських процедуалів, і «Новобранець» – не виключення. Що ж, буде вболівати за Нолана!

04.01.2021 – Таємниці Френкі Дрейк (Frankie Drake Mysteries), 4 сезон

CBC, Канада

Лоурен Лі Сміт, зірка серіалу «Той, хто читає думки», вже 4-й сезон поспіль грає першу жінку – приватного детектива у Торонто 20-х років. Жінки дивляться проєкт не тільки через детективні сюжети, а й заради нарядів, зачісок і загального цікавого антуражу минулих часів. Пандемія внесла свої корективи, і сценаристи намагалися зменшити кількість людей в кадрі. Навіть всі 4 героїні в одній сцені будуть не часто. До того ж повернуться кілька персонажів, які в минулих сезонах з’являлися час від часу. Ну, і про розвиток любовної лінії не забули.

04.01.2021 – Розслідування Мердока (Murdoch Mysteries), 14 сезон

CBC, Канада

Події відбуваються в 1908 році, на всіх чекає чимало випробувань. З’являться кілька нових історичних персонажів, зокрема Чарлі Чаплін та Бастер Кітон. Яннік Біссон зняв перші дві серії сезону. Мердок може знайти невідомого йому родича. В серіалі знову з’явиться улюбленець фанатів Джеймс Пендрік у виконанні Пітера Стеббінгса («Той, хто читає думки»).

Розслідування Мердока 14 сезон

05.01.2021 – Вайлдер (Wilder), 3 сезон

SFR 1, Швейцарія

Роза Вайлдер повертається до справ. Події відбуваються у невеличкому містечку Ла-Шо-де-Фон, типовому для Швейцарських Альп. Вайлдер з напарником тепер полюють на серійного вбивцю, який полює на поліцейських. Події будуть розвиватися більш стрімко, але якісний похмурий нуар гарантований.

Вайлдер 3 сезон

05.01.2021 – Гадсон і Рекс (Hudson & Rex), 3 сезон

Citytv, Канада

Канадський варіант серіалу, де дії команда поліцейського та його собаки. Тепер нам розкажуть, як Чарлі та Рекс познайомилися та об’єдналися. А ще буде багато небезпечних подій: пошуки вбивць, переслідування грабіжників, затримання терористів… І все це – з посмішкою та гумором.

07.01.2021 – Злочин у раю (Death in Paradise), 10 сезон

BBC One, Велика Британія

У серіал повертається Жозефіна Жобер, що грає сержанта Флоренс Кассель. До касту також долучився Тадж Майлз, що грає офіцера Марлона Прайса. І Гупер від нового колеги не в захваті: вони давно знайомі, та стосунки у них не найкращі. А на Сент-Марі продовжують скоювати злочини…

Злочин у раю 10 сезон

07.01.2021 – Койот (Coyote)

CBS All Access, США

Бен Клемонс більше 30 років працював на кордоні між США та Мексикою. Його основним завдання як прикордонника була боротьба з незаконними мігрантами, наркоділками та торгівцями людьми. Після виходу на пенсію він оселяється в Мексиці і швидко з’ясовує, що доволі часто перетин кордону – це єдиний порятунок для знедолених. Намагаючись зробити добру справу, він ставить під загрозу життя членів власної родини. Тож тепер він змушений працювати на тих, з ким стільки років вів боротьбу.

У ролях: Майкл Чікліс, Хаун Пабло Раба, Адріана Пас, Крістіан Феррер та інші.

08.01.2021 – Люпен (Lupin), 1 частина

Netflix, Франція

Серіальні прем’єри січня 2021  – це, зокрема, довгоочікуваний “Люпен“, про який ми вже розповідали. Додамо, що він став найспішнішим французьким проєктом Netflix і зайняв 3 місце серед усіх серіалів стрімінгу. Наразі показані лише перші 5 серій сезону, і поки що не повідомлялося, коли вийдуть 5 інших.

11.01.2021 – Вбивства у Пембрукширі (The Pembrokeshire Murders)

ITV, Велика Британія

Розповідь про цей проєкт також вже була на сайті. Він став 13-м міні-серіалом, що присвячений реальним злочинам, які були скоєні у Великій Британії за останні півстоліття. Серіал отримав неоднозначні відгуки, але більшість критиків позитивно оцінили гру Люка Еванса.

12.01.2021 – Блудний син (Prodigal Son), 2 сезон

FOX, США

Один з найцікавіших серіалів минулого року повернувся з 2 сезоном. Сімейство Вітлі має стільки таємниць і стільки проблем через це, що незрозуміло, як вони взагалі ще тримаються. Адже всі їхні секрети – бомба уповільненої дії. І якщо вона вибухне, найбільше дістанеться Малкольму. Але поки що він продовжує жити звичайним життям і розкривати злочини у відділку Джей Ті. А ось у доктора Вітлі тепер новий помічник і нові плани на життя. До речі, до касту приєдналася Кетрін Зета-Джонс.

18.01.2021 – 9-1-1, 4 сезон

FOX, США

Серіал, що розповідає про роботу служби порятунку у Лос-Анджелесі, повертається і розповідає нові історії, що часто засновані на реальних подіях. Сейсмічна активність, пожежі навколо столиці Голлівуду, боротьба з коронавірусом, соціальні та політичні страйки – все знайшло своє відображення у цьому процедуалі. Робота поліцейських, пожежників та медиків тісно переплетена, що дозволяє розкрити кожну історію більш повно.

18.01.2021 – 9-1-1: самотня зірка (9-1-1: Lone Star), 2 сезон

FOX, США

Після першого сезону серіал спочатку закрили, але потім таки дали «зелене світло» другому сезону. Команда рятувальників працює в Остіні, штат Техас, який часто називають «самотньою зіркою». На заміну Лів Тайлер приходить Джина Торрес. Її персонаж має повернутися до роботи парамедиком, оскільки ресторан чоловіка зазнав збитків під час пандемії. Ліза Едельштейн, зірка серіалу «Доктор Хаус», зіграє в цьому сезоні колишню Стренда.

20.01.2021 – Рівердейл (Riverdale), 5 сезон

The CW, США

Головна інтрига – в 4 епізоді буде стрибок на 7 років вперед. Так сценаристи вирішили оновити сюжетні лінії шоу і ввести нових персонажів. До основного касту долучається Ерінн Вестбрук, що зіграє онуку Елвіна Сандерса. Також у серіалі з’явиться Кріс Мейсон, відомий за ролями у «Бродчорч» та «Брудний Джон», що гратиме чоловіка однієї з героїнь.

20.01.2021 – Затока (The Bay), 2 сезон

ITV, Велика Британія

Ліза Армстронг, тепер детектив-констебль, повертається, аби приєднатися до розслідування смерті відомого адвоката. І у його родини, і у клієнтів, і у ділових партнерів чимало таємниць, а отже, і приводів для вбивства. Та і треба ще з’ясувати, що за людина був той Стівен Маршбрук.

20.01.2021 – Куленепробивні (Bulletproof), спецепізоди

Sky One, Велика Британія

Нарешті в ефір вийшли 3 спецепізоди, що мали потрапити на екрани восени 2020 року. Події будуть відбуватися у Південній Африці, куди Бішоп і Пайк поїхали відпочити. Але канікули швидко закінчуються, коли дівчинку, що потоваришувала з дочкою Пайка, викрадають. Тож хлопці змушені повернутися до роботи. Але підтримки місцевої поліції, чекати, здається, марно…

21.01.2021 – Вокер (Walker)

The CW, США

Ще один серіал, до якого ми неодноразово привертали вашу увагу. Він – одна з головних інтриг прем’єр січня 2021 року. Ще одна спроба американських телевізійників перезапустити культовий колись серіал. Успішними прикладами цього можна вважати такі проєкти, як «Поліція Гаваїв», «МакГайвер» та «Приватний детектив Магнум». Подивимось, чи вдасться шоуранерам цього серіалу повторити успіх проєктів Пітера Ленкова.

28.01.2021 – Тягар істини (Burden of Truth), 4 сезон

CBC, Канада

Новий сезон буде присвячений новому судовому процесу проти гірничодобувної компанії, яка відкриває роботи в закинутій біля Міллвуду шахті. Через це дім однієї з місцевих жительок починає руйнуватися. Джоанна та Біллі не можуть стояти осторонь, тож починають діяти. Протистояти їм буде адвокат компанії Еліза Мур, роль якої виконала Шерісса Річардс.

29.01.2021 – Марокканська мафія (Mocro Maffia), 3 сезон

Videoland, Нідерланди

Цей серіал повністю підкорив Нидерланди та ще кілька країн. Отже, мафіозні ігри все ще популярні. В 3 сезоні з’являться два нових поліцейських, які будуть відстежувати дії Олівця. Останній після смерті Ромеро бере на себе роль ватажка.

Розкажіть нам, які серіальні прем’єри січня 2021 зацікавили вас зайбільше!