Улюбленці закону і порядку потрапляють до чорного списку: серіальні прем’єри листопада 2020

Серіальні прем’єри листопада 2020 року

Серіальні прем’єри листопада 2020 року – це запуск основних проєктів двох американських медіагігантів: CBS та NBC. Перший видав в ефір 6 серіалів, другий – три. Так, всі вони – продовження вже давно відомих проєктів, але найбільш очікуваних аудиторією. Зазвичай такі серіали стартують в вересні, на початку нового телесезону. Але через пандемію зйомки розпочалися пізніше. Також продюсери притримали найбільш потужні проєкти на час після виборів президента у США. Треба було впевнитися, що аудиторія буде біля телевізорів, а не на демонстраціях. Коли стало зрозумілим, що таких акцій, як у рік перемоги Трампа, вже не буде, телевізійники зітхнули з полегшенням і видали в ефір всі потужні проєкти.

02.11.2020 – Приватні детективи (Private Eyes), 4 сезон

Global, Канада

На четвертий, а по суті п’ятий сезон (третій був розділений на дві частини, що виходили з перервою в рік) чекали півтора року. Красунчик Джейсон Прістлі з «Беверлі Гіллс 90210» повертається до ролі Метта Шейда, якого при голомшила новина про батьківство. Підтримкою для нього, як завжди, є його напарниця Енджі Еверетт (Сінді Семпсон). Вона і роботою допоможе, я тест на батьківство зробить, не сказавши про це Метту. До речі, зйомки наступного сезону вже тривають, тож на нас чекає чимало цікавого.

08.11.2020 – Морська поліція: Лос-Анджелес (NCIS: LA), 12 сезон

CBS, США

Продюсери підтвердили, що в цьому сезоні багато часу буде відведено стосункам Каллена та Анни. І хоча вони працюють в різних куточках світу, пара намагатиметься підтримувати зв’язок. Для Каллена це стане поштовхом для того, аби змінити своє ставлення до багатьох речей у його житті, і навіть до роботи.

До роботи повертаються Нелл та Гетті, хоча і не там, де колись. Також до команди в якості постійного агента долучається Деніс Раундтрі, що раніше працював на ФБР і мав кілька спільних справ з відділом спецпроєктів морської поліції. Сезон матиме лише 18 серій.

08.11.2020 – Морська поліція: Новий Орлеан (NCIS: New Orleans), 7 сезон

CBS, США

Сезон складатиметься лише з 16 серій, і він стане останнім. Декілька епізодів планують побудувати навколо теми коронавірусу. В складі залишається Чарлз Майкл Девіс, що грає колишнього морпіха Квентіна Картера. Також до основного касту переходить Челсі Філд, тож, можливо, епізодів про стосунки між Рітою Деверо і Прайдом буде більше.

08.11.2020 – Під прикриттям (Undercover), 2 сезон

Eén, Netflix, Бельгія, Нідерланди

Перший сезон серіалу засновано на реальних подіях, коли агенти під прикриттям сприяли припиненню постачання екстазі через кордо двох держав. Другий сезон присвячено торгівлі зброєю. Кім де Рой пішла з поліції і стала журналістом, що веде свої розслідування. Одне з них і виводить її на людей, що замішані в міжнародній контрабанді зброї. Вона передає інформацію Лемменсу, і той долучається до справи. А ще у нього і Кім спільний ворог, адже наркобарон, якого вони піймали, має бажання помститися. Ще у жовтні було розпочато зйомки третього сезону.

11.11.2020 – Спецназ міста янголів (S.W.A.T.), 4 сезон

CBS, США

Це буде реально жорсткий сезон. Всі проблеми, що переживали США останніми місяцями, знайшли своє відображення у сюжетах. Допомога хворим на коронавірус попри страх за власне здоров’я. Сутички з демонстрантами різних рухів: за права ЛГБТ, BLM, політичних прибічників чи противників президента… Для головного героя це буде важкий час не тільки фізично, але й морально. Адже він темношкірий, та служить у поліції, яку звинувачують у свавіллі. Як працювати в таких умовах, як повернути довіру людей до копів?

11.11.2020 – Поліція Чикаго (Chicago P.D.), 8 сезон

NBC, США

Войту та його команді доведеться співпрацювати з новим заступником суперінтенданта Самантою Міллер (Ніколь Арі Паркер, «Вбивство першого ступеню»). Вона буде жорстко відстежувати дотримання правил та протоколів поліції. А вони всі направлені на мінімізацію жорстокості поліції. Войт від цього ну уже не в захваті. А тут ще цей COVID-19 і всі ці заходи безпеки…

12.11.2020 – Закон і порядок: спеціальний корпус (Law & Order: Special Victims Unit), 22 сезон

NBC, США

Невмирущий серіал NBC, який цього року був подовжений відразу на три наступні сезони. Відрада для шанувальників – в цьому сезоні в гостьовій ролі з’явиться Крістофер Мелоні, що перші 12 сезонів грав Елліота Стеблера, напарника Олівії. Як ми вже писали, Стеблер отримає власний спін-оф, що має вийти на початку 2021 року.

Як й інші серіали про поліцію, в цьому торкнуться всіх соціально важливих тем. Втім, є і свої, особисті, так би мовити. Нью-Йорк – одне з міст, які найбільше постраждали від коронавірусу. Смертність там була дуже високою, а карантин – наджорстким. Рівень домашнього насильства, зґвалтувань, нападів стрімко виріс, і поліція не була до цього готова. Тож співробітникам відділу особливих жертв буде несолодко.

12.11.2020 – Балтазар (Balthazar), 3 сезон

TF1, Франція

Нарешті Балтазар і Елен Бах отримають більш розкриту любовну лінію. Також Рафаель нарешті знайде відповіді на питання щодо смерті його дружини майже 15 років тому. Звісно, нові рослідування також будуть. Автори зазначають, що внесли більше гумору в серіал, адже 2020-й і так важкий, хочеться трішки легкості.

13.11.2020 – Чорний список (The Blacklist), 8 сезон

NBC, США

Лора Сон, що грає Аліну Парк, переходить до основного касту. На відносини Реда та Ліз буде сильно впливати мати жінки. Але і попри це в них є чимало складнощів. До того ж більше часу буде приділятися хворобі Реда, яку він не хоче помічати, але вона таки має на нього вплив. Висвітлені також будуть відносини Ліз та Ресслера. Чи буде че завершенням історії, поки що невідомо.

13.11.2020 – Улюбленці Мідаса (Los favoritos de Midas)

Netflix, Іспанія

Про цей серіал ми вже розповідали. Він – головна і найцікавіша прем’єра місяця. Знятий за невеличким оповіданням Джека Лондона, він торкається дуже важливих в сучасному суспільстві тем. І кібербезпека – одна з них.

17.11.2020 – Безкрає небо (Big Sky)

АВС, США

Кесси Дьюелл та Коді Гойт – співвласники детективного агентства. Там у якості позаштатного співробітника працює і колишня дружина Коді Дженні. Обидва вони колись були копами і мають зв’язки з поліцією. Так до Дженні потрапляє справа про викрадення двох сестер на віддаленій ділянці шосе в Монтані і вона приносить її Кессі. Коли ж детективи потрапляють на місце, то з’ясовують, що викрадення – не перше. В них є обмаль часу, аби вирахувати злочинця, поки до його рук не потрапила ще одна жінка.

Серіал має літературну основу і створений Девідом Е. Келлі, що подарував нам такі проєкти, як «Велика маленька брехня», «Голіаф» та «Містер Мерседес».

У ролях: Кетрін Віннік (Ханна, кохана Сілі Бута з «Кісток»), Кайлі Банбері, Раян Філліпп («Стрілець») та інші.

17.11.2020 – Морська поліція: спецвідділ (NCIS), 18 сезон

CBS, США

Як і всі інші проєкти всесвіту морської поліції, цей сезон буде мати меншу кількість серій – 16. Всі актори залишились на своїх місцях. Будуть принаймні два цікаві моменти сезону. Перший – любовна лінія між Гіббсом та Слоан. Другий – нам покажуть історію знайомства Дакі та Гіббса. А ще невизначеними залишаються почуття Ніка та Еллі. І все це – на тлі проблем, що охопили Америку останнім часом.

17.11.2020 – ФБР (FBI), 3 сезон

CBS, США

Місце Крістін, що перевелась у Даллас, займає Тіффані Воллес (Кетрін Рене Тернер). Вона, до речі, агент відділу «білих комірців». Як і в наступних сезонах, проєкт матиме спільні серії з героями серіалів «ФРБ: найбільш розшукувані» та «Поліція Чикаго». Меггі Белл повернулаь зі свого таємного завдання і… привела в своє життя чоловіка. Це агент, з яким вона працювала під прикриттям, – Нестор Вертіс. Але вона не прагне поділитися новинами з командою. І це створює деякі проблеми.

17.11.2020 – ФБР: найбільш розшукувані (FBI: Most Wanted), 2 сезон

CBS, США

Сімейство Лакруа буде більше на екранах. ЙаЙа Госселін, що грає дочку Джесса Талі, переходить до основного касту. Також в життя сина повертається батько Джесса. А ще ми побачимо нову романтичне захоплення Джесса – це вчителька зі школи, де вчиться Талі. Коронавірус та карантин і тут дали сюжети для епізодів. У когось від вимушеної ізоляції зносить дах і вони нападають на першого ліпшого. Хтось звинувачує у всьому багатіїв і йде мститися. А хтось за карантин став хакером, тож тепер ховається в павутинні інтернету. Але команда Лакруа все одно піймає їх усіх.

27.11.2020 – Стюардеса (The Flight Attendant)

HBO Max, США

Детектив з елементами комедії, де в головні ролі знялася Кейлі Куоко, відома за серіалом «Теорія Великого вибуху». Кессі – стюардеса американських авіаліній. Сьогодні вона у Римі, а завтра у Ріо. В літаку вона знайомиться з чоловіком, разом вони весело проводять час у Бангкоку. А на ранок Кессі прокидається в готельному номері поруч з мертвим тілом. Вона нічого не пам’ятає про минулу ніч. Звертатися до поліції страшно. Тому Кессі вирішує діяти, ніби нічого не сталося, і вилітає з екіпажем до Нью-Йорка. Але там на неї вже чекають агенти ФБР, які хочуть знати про її візит до Бангкоку. Дівчина намагається виплутатися, але не може навіть сама собі відповісти, чи не вона вбивця.

В інших ролях: Мішель Гомес, Теодор Реймонд Найт, Міхіль Гаусман та інші.

Серіальні прем’єри листопада 2020 року – це радість для тих, хто з березня чекав на продовження улюблених проєктів. На який з них найбільше чекали саме ви?