Вбивства та безпека як причини подій: серіальні прем’єри травня 2018

Серіальні прем'єри травня 2018 року

Травень завершує серіальний телевізійний сезон 2017-2018 років. На цей місяць зазвичай планують вихід невеличких проектів. Але це не означає, що серіальні прем’єри травня 2018 року нецікаві.

03.05.2018 – Вбивства на Сандхамні (Morden i Sandhamn), 6 сезон

Шанувальники чекали цього сезону 3 роки. І ось нарешті він вийшов в ефір. Причому нам покажуть не 3, як зазвичай, а 8 серій. Дві серії – це екранізація романів Вівеки Стен «У тіні сили» та «В ім’я істини». Сценарії ще шістьох створені у співавторстві з письменницею безпосередньо для серіалу.

На жаль, поки що студія озвучування Jaskier не внесла “Вбивства на Сандхамні” до переліку проектів, якими планує займатися. Хоча вони єдині, хто перекладав цей серіал. Але ми все ж таки сподіваємося, що Jaskier не залишить шанувальників напризволяще. Чи хтось інший створить хоча б субтитри.

10.05.2018 – Безпека (Safe)

C8, Netflix

У ролях: Майкл С. Голл (Декстер з однойменного серіалу), Аманда Аббінгтон (Мері Ватсон з «Шерлока»), Марк Воррен, Одрі Флеро та інші.

Цей міні-серіал, створений у Британії, спродюсували американці та французи. Він розповідає нам історію дитячого хірурга Тома Делейні, вдівця та батька двох дівчат-підлітків. Аби оговтатися після смерті коханої дружини від раку, він переїжджає з дітьми до маленького містечка. Але спокійного життя не судилося: зникає 16-річна дочка Тома Дженні. Під підозрою всі сусіди. Розгублений батько намагається знайти свою дитину, а допомагають йому в цьому найкращий друг та нова подруга, сержант поліції.

15.05.2018 – Картер (Carter)

Bravo

У ролях: Джеррі О’Коннелл, Сідні Тамія Пуатьє (детектив Самнерс з «Поліції Чикаго»), Крістіан Бруун (констебль Джексон з «Розслідувань Мердока») та інші.

Гарлі Картер – актор, що виконує роль детектива у поліцейському шоу, схожому на реаліті. І грає настільки переконливо, що люди вже не відділяють його від його персонажа. Після скандалу у прямому ефірі Гарлі звільняють і він їде до рідного містечка, аби оговтатися від подій. Але і там люди вважають Картера справжнім детективом, тому звертаються за допомогою. Тоді Гарлі вирішує використати навички, отримані під час шоу, для розкриття справжніх злочинів. Цікаво буде подивитися, чим це закінчиться.

18.05.2018 – 13 причин чому (13 Reasons Why), 2 сезон

Основою серіалу стала книга Джея Ешера. Усі викладені в ній події були показані протягом першого сезону. Але глядацький інтерес до проекту був таким, що продюсери вирішили створити другий сезон. Ми знову зустрінемось з тими ж героями. Тільки тепер нам покажуть, що ж сталося з кожним із них після розкриття 13 причин самогубства Ганни. Адже не тільки вона мала таємниці.

Отже, серіальні прем’єри травня 2018 року мають що запропонувати шанувальникам детективів!