“Вокер – техаський рейнджер”: перезапуск культового серіалу 90-х!

Канал CBS вирішив перезняти свій надуспішний серіал “Вокер – техаський рейнджер”. Оригінальне шоу з Чаком Норрісом в головній ролі мало 8 сезонів і виходило з 1993 по 2001 роки. Для актора серіал став одним з останніх успішних проектів в кінокар’єрі. До речі, у 2020 Норріса можна буде побачити у фінальному епізоді 10 сезону “Поліції Гаваїв“.

Новина про перезапуск “Вокера” має зацікавити шанувальників серіалу “Надприродне”. Після 15 сезонів шоу закрили і його зірки починають потроху переходити до нових проектів. Для Джареда Падалекі таким і став “Вокер – техаський рейнджер”. Пілот вже знятий і був дуже тепло прийнятий критиками. Зараз CBS потроху збирає каст. Наразі підтверджена участь Ліндсі Морган (“Сотня”), Кігана Аллена (Тобі Кавано з “Милі ошуканки“), Мітча Піледжі (директор Скінер з “Секретних матеріалів”), Кобі Белла (“Спецназ”), Моллі Гаган (“Велика маленька брехня“).

Скоріше за все, CBS випустить нового “Вокера” у вересні чи жовтні, під час великого старту телесезону 2020-2021 років. Припускають, що він замінить одне з шоу, від яких канал планує в цьому році відмовитися. Але яке це буде шоу, поки що невідомо.

Вокер - техаський рейнджер перезапуск 2020