Стрілець для Кондора та Голіафа: серіальні прем’єри червня 2018

Серіальні прем'єри червня 2018

Літо – пора відпусток і у телеефірі. Тому серіальні прем’єри червня 2018 року представлені всього двома проектами.

06.06.2018 – Кондор (Condor)

Audience

У ролях: Макс Айронс (Чарлз з «Кривого будиночку»), Вільям Герт, Лім Лабені, Крістен Гагер, Міра Сорвіно, Боб Балабан, Брендан Фрейзер та інші.

Серіал засновано на романі «Шість днів Кондора» Джеймса Грейді та його екранізації 1975 року «Три дні Кондора» з Робертом Редфордом у головній ролі. Книга та фільм значно різняться, тож цікаво подивитися, яким шляхом пішли творці цього проекту.

Джо Тернер, що має позивний Кондор, – аналітик ЦРУ. Він розробив програму, що відстежує і аналізує незвичні явища у простих речах. Наприклад, надмірний попит на якийсь препарат. Згодом Тернеру повідомляють, що завдяки його програмі було виявлено чоловіка, який з ймовірністю 12 % планував терористичний акт. Спочатку Джо це не подобається, але незабаром з’являються докази того, що теракт таки мав відбутися. Команда Тернера тепер герої, адже вони змогли зарадити великій трагедії. Та Джо все ж таки щось непокоїть у зібраних даних. Він планує розібратися, але раптом на офіс нападають наймані вбивці. Всі колеги Тернера гинуть. Тепер він один проти світу і однієї з найкращих спецслужб світу.

Грейді написав ще 3 книги про Кондора, тож ймовірно, проект може отримати продовження, адже рейтинги у нього непогані.

15.06.2018 – Голіаф (Goliath), 2 сезон

У минулому сезоні адвокат Біллі МакБрайд у виконанні Біллі Боба Торнтона повернув собі колишню славу, вигравши непросту справу. Цього разу на нього чекає не менш складне завдання. Він візьметься захищати парубка, якого звинувачують у вбивстві. Прийдеться протистояти серйозним людям та одному з найкращих юристів міста.

Неперевершений акторський склад та прекрасний сценарій – ось чому варто дивитися цей серіал.

17.06.2018 – Відтінки синього (Shades of Blue), 3 сезон

Це останній сезон проекту. Детектива Гарлі Сантос у виконанні Дженніфер Лопес судять за хабарництво. А також звинувачують у пособництві корупції серед її колег. Їй потрібно зробити вибір: покривати друзів чи рятувати власну шкуру. Адже і на сімейному фронті у Сантос проблеми.

21.06.2018 – Стрілець (Shooter), 3 сезон

Протистояння Боба Лі Свеггер (Раян Філліпп, зірка американської версії серіалу «Секрети та брехня») та чеченського снайпера Солотова (Джош Стюарт, знайомий нам за роллю Віла ЛаМонтейна з «Мислити як злочинець») продовжується. Свеггер намагається з’ясувати, хто та чому вбив його батька. І це знання буде йому дорого коштувати.

21.06.2018 – Дубль два / З другої спроби (Take Two)

ABC

У ролях: Рейчел Білсон, Едді Кібріан, Ксавьєр да Гузман, Алія О’Браен та інші.

Серіал від продюсерів «Каслу». Сем – колишня актриса, що прославилася завдяки ролі у поліцейському серіалі. Але грандіозна вечірка з морем алкоголю поставила крапку на її кар’єрі. Сем довелось пройти курс реабілітації у клініці і тепер вона відчайдушно хоче повернути свою славу. Аби потрапити у пристойний детективний серіал, вона наймається помічником до Едді, приватного детектива і консультанта поліції Лос-Анджелесу. Спочатку Едді не в захваті від такого співробітництва. Але згодом з’ясовується, що акторські навички Сем дуже у пригоді у його справі.

Отже, серіальні прем’єри червня 2018 року можуть потішити будь-якого шанувальника детективів.