Обдурені вбивці та крадії у відкритому морі: серіальні прем’єри серпня 2020 року

Серіальні прем’єри серпня 2020

Серіальні прем’єри серпня 2020 року в основному представлені новими сезонами вже існуючих проєктів. Але є і 4 нових серіали, різноманіття сюжетів яких надихає.

03.08.2020 – Вбивства на Сандхамні (Morden i Sandhamn), 7 сезон

С More, Швеція

За два роки після 6 сезону нарешті виходить новий. При цьому серіал суттєво змінює формат. Якоб Седергрен, що грав Томаса Андреассона, покинув проєкт. Через це сценаристам довелося змінити сюжетну лінію. Нові історії написані саме для серіалу і більше не мають відношення до романів Вівеки Стен, залишилися лише деякі її персонажі. Седергрена замінив норвезький актор Миколай Клеве Брош. Тепер його герой Олександр буде співпрацювати з Норою Лінде, яку грає Олександра Рапапорт. Що ж, подивимось, які відносини складуться між ними.

Відразу після старту сезону канал повідомив, що серіал подовжено на 8 сезон. Зніматимуть його в 3 етапи, а прем’єра запланована на 2022 рік.

03.08.2020 – Обдурена (The Deceived)

Channel 5, Ірландія

Офелія і Майкл – студентка та викладач. А ще – коханці. До того ж Майкл одружений. Але Офелія вважає, що справжня любов має подолати всі перешкоди. Аж раптом з’ясовується, що дружина Майкла загинула за загадкових обставин під час пожежі в будинку. Радість Офелії триває недовго. В часом вона розуміє, що все навколо – не те, чим здається. Хтось грає з її розумом та свідомістю. Чи, можливо, це вона грає з іншими?

Доволі неоднозначний фінал дав фанатам надію на другий сезон, але творці серіалу відкинули таку можливість. Хоча й зазначили, що проєкт може повернутися як антологія, в якій головним буде місце, а не герої.

У ролях: Еммет Джей Сканлан («Падіння», «Безпека», «Банди Лондона»), Емілі Рід, Кетрін Вокер та інші.

07.08.2020 – Відкрите море (Alta Mar), 3 сезон

Netflix, Іспанія

Цей сезон стане останнім для серіалу. Події відбуваються за півтора року після того, що було в другому сезоні. Єва та Кароліна знову сідають на прекрасний лайнер «Барбара де Браганца». Тепер вона мають з’ясувати, хто з пасажирів – лікар, який допомагав нацистам розробляти смертельний вірус. Ніколас Васкес тепер керує новим човном, що належить Кароліні. Але капітана цього човна було викрадено саме перед першим рейсом. Треба зрозуміти, кому і нащо це потрібно.

14.08.2020 – Підлітки – мисливці за головами (Teenage Bounty Hunters)

Netflix, США

Комедійний серіал про сестер-близнючок Серлінг та Блер. Дівчата навчаються у школі, де сповідують християнські цінності. Але сестри не дуже дотримуються цих традицій – вони є стажерками у досвідченого мисливця за головами. Полювання на злодіїв захоплює дівчат. До того ж це приносить непогані грошенята. А вони їм дуже потрібні, адже дівчата сильно пошкодили машину батька і тепер мають її полагодити.

У ролях: Медді Філліпс, Анжеліка Бетт Фелліні, Кадім Гардісон, Вірджинія Вільямс та інші.

14.08.2020 – Пограбування століття (El robo del siglo / The Great Heist)

Netflix, Колумбія

Серіал заснований на реальних подіях. У 1994 році група людей спланувала і здійснила пограбування Банку Республіки Колумбія. Злочинці вкрали близько 24 млн песо (це приблизно 33 млн доларів у 1994 році і більше 257 млн доларів по курсу на 2020 рік). В пограбуванні банку були задіяні його службовці та поліцейські. Через значну суму викраденого деякі банкноти довелося вилучити з обігу і ввести інші, з новим дизайном.

У ролях: Андрес Парра, Крістіан Таппан, Марсела Бенджумеа, Хуан Себастьян Калеро та інші.

15.08.2020 – Незнайомець / Таємничий ліс (Bimilui sup / Stranger / Secret Forest), 2 сезон

Netflix, Південна Корея

Один з найкращих серіалів 2017 року повертається. Головний герой переходить до офісу Генеральної прокуратури. Відомство хоче мати владу над Національною поліцією, та ж воліє залишатися автономною. Суперечки позначаються на роботі, співпраця стає важкою справою. Але герої все ж об’єднують зусилля, аби розкрити стару справу, від якої всі вже відмовилися.

21.08.2020 – Люцифер (Lucifer), 5 сезон

Netflix, США

Диявол повертається до роботи! Але йому буде заважати брат-близнюк. Він всюди видаватиме себе за Люцифера: і на роботі, і в особистому житті. Та диявол таких речей не пробачає. Тому за пошуки зухвалого брата візьметься із завзятістю. Адже треба з’ясувати, чи це просто капості, чи знов якась місія, що доручив батько.

25.08.2020 – Галіфакс: відплата (Halifax: Retribution)

Nine Network, Австралія

Оригінальний серіал Halifax f.p. транслювався в Австралії с 1994 по 2002 роки. Він розповідав про судового психіатра Джейн Галіфакс, яка допомагала поліції у пошуках серійних вбивць. В 2020 році канал вирішив відновити успішний проєкт. Ребекка Гібні повернеться до своє ролі доктора Галіфакс. Після багатьох років викладання в університеті поліції знову потрібна допомога жінка, адже жорстокий серійний вбивця тероризує Мельбурн.

У інших ролях: Ентоні ЛаПалья, Клавдія Карван, Крейг Голл та інші.

25.08.2020 – Крадійки (Trinkets), 2 сезон

Netflix, США

Підліткова кримінальна драмеді знову на екранах, але цей сезон – останній. Мо, Елоді і Табіта познайомилися на зібраннях анонімних клептоманів. Дівчата дуже різні, але їх об’єднує не тільки бажання час від часу щось поцупити в магазині. Проблеми з родиною та однолітками, зі школою і планами на майбутнє… Вони допомагають одна одній долати негаразди. В другому сезоні їм доведеться зіткнутися з наслідками власних рішень та вчинків і відповісти за них.

30.08.2020 – Страйк (Strike), 4 сезон

BBC One, Велика Британія

Одна з найочікуваніших прем’єр серпня, про яку ми вже писали. Новий сезон – екранізація 4-го роману “Убивчій білий” Роберта Гілбрейта. Страйк та Робін вже півтора роки як бізнес-партнери. Клієнтів чимало. Наприклад, хлопець, який впевнений, що кілька років тому бачив вбивство дитини. А ще політик, якого шантажують. Здавалося б, справи йдуть добре. Але герої ніяк не можуть розібратися з почуттями один до одного.

Які серіальні прем’єри серпня 2020 року зацікавили вас найбільше?