Зграя темних бажань: серіальні прем’єри липня 2020

Серіальні прем’єри липня 2020

Серіальні прем’єри липня 2020 року не дуже чисельні. Через пандемію виробництво багатьох проєктів зупинилося, а ті, що вже були створені, притримують для релізів восени, коли почнеться телесезон. Але все ж таки маємо 5 нових, доволі таки різнопланових серіалів.

01.07.2020 – Ділки (Big Dogs)

Amazon Prime Video, США

Альтернативна реальність. Економіку було зруйновано, всі підприємства закриті, крах суспільства. Зате злочинність процвітає. В Нью-Йорку працює мережа підпільних нічних клубів, де розповсюджуються наркотики. Об’єднує клуби служба таксі. Знищити злочинну мережу мають детективи Сантьяго та Мор, що працюють в особливому підрозділі. Вони використовують одне з таксі, аби проникнути глибше в структуру організації. Але поступово вони розуміють, що нічні клуби за наркоторгівлю підтримують можновладці.

Серіал заснований на книгах Адама Данна. Відразу заплановані 4 сезони. Пілотні епізоди знімав Девід Платт, один з основних режисерів проєктів «Закон і порядок».

У ролях: Бретт Каллен («Нарко»), Менні Перес, Майкл Рейб, Денніс Фланаган та інші.

03.07.2020 – Ханна (Hanna), 2 сезон

Amazon Prime Video, США

Продовження серіалу про дівчину, чию ДНК в рамках суперсекретної програми ЦРУ було змінено шляхом додавання ДНК вовка. В новому сезоні Ханна повертається в програму та об’єднується з Маріссою. Обидві вони переймаються Кларою. А ще Ханна намагається розкрити секрети «Ультракс» і врятувати стажерів.

Після старту 2-го сезону серіал був подовжений на третій.

10.07.2020 – Зграя (La jauría)

Amazon Studios, Чилі

17-річна Бланка, студентка і лідер феміністського руху, зникає під час акції протесту проти жорстокої поведінки вчителя щодо учня. За кілька годин в інтернеті з’являється відео зґвалтування молодої жінки кількома чоловіками. Але де саме знаходиться Бланка і хто її утримує? Серіал показує низку гострих соціальних проблем Чилі, зокрема пов’язаних з положенням жінки в суспільстві.

У ролях: Антонія Зегерс, Марія Грасія Оменя, Даніела Вега, Альберто Гуерра та інші.

15.07.2020 – Темне бажання (Dark Desire)

Netflix, Мексика

Альма викладає в юридичні школі. Її чоловік Леонардо – суддя. Вони мають дочку-підлітка. Жінка підозрює, що чоловік зраджує їй з помічницею. На вечірці вона знайомиться з молодим красенем і проводить з ним ніч. Здавалося б, нічого серйозного. Але стається вбивство. І чоловік і коханець під підозрою. І в обох них чимало секретів. Альмі доведеться знайти правду і розібратися зі своїми почуттями.

У ролях: Майте Перроні, Хорхе Поса, Ерік Гайсер, Алехандро Спейтцер, Регіна Павон та інші.

17.07.2020 – Амнезія (Absentia), 3 сезон

AXN, США

Зірка «Касла» Стана Катіч грає Емілі Бірн. Вона намагалась піймати серійного вбивцю, але зникла. Коли ж за 6 років повернулася, нічого не пам’ятала про те, де була і що з нею сталося. В новому сезоні Емілі чекає на поновлення на посаді. Але тепер викрадають Ніка, колишнього чоловіка і напарника Бірн. Хто і чому це зробив? Емілі починає пошуки, яким сильно заважає «кріт» у ФБР.

17.07.2020 – Кандидат (El Candidato)

Amazon Prime Video, Мексика

Офіцер ЦРУ Вейн Еддісон разом з новачком Ізабель Альфаро намагають знищити в Мексиці могутнього наркобарона Рафаеля Баутісту. Еддісон підозрює, що злочинця захищають не тільки охоронці, а й можновладці. Зокрема, мер міста Лало Ізагірре. Ізабель має сумніви щодо цього, адже мер здається відданим справі. Та час покаже, хто на чиєму боці.

У ролях: Джеймс Пюрфой («Видозмінений вуглець»), Ерендіра Ібарра, Хосе Марія де Тавіра, Хоакін Косіо та інші.

19.07.2020 – Алієніст (The Alienist: Angel of Darkness), 2 сезон

TNT, США

Серіал є екранізацією другого роману Калеба Карра. Сара Говард відкриває новаторську детективну агенцію. Аби знайти викрадену дочку іспанського можновладця, вона долучає до справи стару команду: доктора Крайцлера та журналіста Джона Мура. Згодом стає зрозуміло, що викрадено не лише цю дитину.

21.07.2020 – Як продавати наркотики онлайн (швидко) (How to sell Drugs Online (Fast), 2 сезон

Netflix, Німеччина

Продовження кримінальної драмеді обіцяє ще більше чорного гумору і неймовірних сюжетів. Те, що починалося майже як жарт і було невеличким хоббі, стрімко стає великим затребуваним бізнесом. Моріцу та Ленні треба якось привести до ладу своє підприємство. Отже, потрібно розробити бізнес-план, узгодити логістику та знайти нових співробітників. Але чи готові хлопці до цього? Хіба це те, чого вони прагнули? І як захиститися від загроз світу злочинності?

Нагадаємо, що основою серіалу стала реальна історія, яка мала місце в Лейпцигу в 2015 році.

22.07.2020 – Квітка зла (Flower of Evil)

tvN, Південна Корея

Детективна дорама про подвійне життя і відплату, яка все одно прийде. Чха Чжі Вон – детектив відділу вбивств. Вона має чоловіка і доньку, на перший погляд здається, що вони – щаслива родина. Але чоловік жінки – соціопат, який колись змінив свою особистість, аби втекти від жорстокого минулого. Обставини однієї зі справ, що розслідує Чха Чжі Вон, змушують її подивитися на чоловіка новими очима. Тепер ніщо не є правдою. Чого її пошук буде вартувати обом?

28.07.2020 – Вентворт (Wentworth), 8 сезон

Fox Showcase, Австралія

В жіночій тюрмі суворого режиму «Вентворт» знов вирують пристрасті. В’язні та персонал намагають прийти до тями після облоги та налагодити звичне життя. Свої порядки встановлює новий директор. З’являються нові ув’язнені, частина з яких добре знайома з тими, хто вже давно у «Вентворті». Сценаристи також обіцяють повернути Джоан Фергюсон і розповісти, як їй вдалося вижити після того, як її поховали живцем.

Зацікавили сюжети? Розкажіть, на які серіальні прем’єри липня 2020 року чекаєте ви!