Гострі предмети – хіт сезону: серіальні прем’єри липня 2018

Серіальні прем'єри липня 2018

Середина літа зазвичай – період відпочинку. Але серіальні прем’єри липня 2018 року доволі цікаві, тож, буде що дивитися у відпустці.

01.07.2018 – Влада в нічному місті (Power), 5 сезон

Starz

У цьому сезоні події навколо володаря крутого нічного клубу Джеймса Сент-Патріка, якого ще знають як наркоділка Привида, закручуються з ураганною швидкістю і мають такі ж руйнівні наслідки. Його дочка загинула, отже, Джеймс прагне помсти. Але на нього полюють всі, хто тільки можна, від прокурора до конкурентів. До того ж впливові люди роблять пропозицію, від якої Привид не в змозі відмовитися. А це може стати проблемою не тільки для нього…

Ще до старту 5 сезону серіал був подовжений на 6-й.

У ролях: Омарі Гардвік, Джозеф Сікора, Нетарі Наутен, Лела Лорен, Кертіс Джексон (він же 50 Cent), що є і продюсером серіалу, та інші.

06.07.2018 – Сакральні ігри (Sacred Games)

Netflix

Це перший індійський проект відомого стрімінг-сервісу. Серіал знятий за книгою Вікрама Чандри, що вийшла 2006 року. У центрі сюжету – детектив поліції Мумбаї Сартаж Сінх. Все в його житті якось не так, як хотілося б. Сінх працює у відділку давно, але про підвищення можна вже не мріяти. Кохана жінка його покинула. Цікавої справи йому не попадається. Аж раптом один телефонний дзвінок все змінює. Тепер у нього є шанс притягнути до відповідальності одного з найжорстокіших гангстерів Мумбаї.

У ролях: Саїф Алі Кхан, Навазуддін Сіддікуі, Радхика Апте та інші.

08.07.2018 – Гострі предмети (Sharp Objects)

НВО

Проект – один з найочікуваніших цього року. Він є екранізацією книги Гілліан Флінн, авторки «Загубленої». До речі, «Гострі предмети» були її першим романом і у 2007 здобули аж дві нагороди від Асоціації письменників-криміналістів.

У центри сюжету – Камілла Прікер, репортерка кримінальної хроніки. Вона має купу проблем на роботі та в родині, але все ще мріє про шалений успіх. Редакція відправляє її у рідне містечко, де сталося загадкове вбивство двох дівчат. З одного боку, це шанс Камілли написати гарний репортаж, з іншого – розібратися зі своїм таємничим минулим.

Режисером проекту став Жан-Марк Валле, який минулого року представив нам прекрасну «Велику маленьку брехню».

У ролях: Емі Адамс, Патрісія Кларксон, Кріс Мессіна, Еліза Скенлен, Метт Кревен, Генрі Черні, Мігель Сандовал та інші.

До речі, одне з видавництв вже пропонує книгу українською.

16.07.2018 – Снігопад (Snowfall), 2 сезон

FX

І знову повертаємось до теми наркобізнесу, але тепер вже у 80-х роках і у Лос-Анджелесі. Продовжуємо спостерігати за тим, як складаються та переплітаються долі трьох головних героїв. Завдяки своєму розуму та вмінню крутитися Франклін став успішним наркоділком. Але чи спокійно він спить? Адже хлопець нарешті усвідомив, що наркотики роблять з людьми. Густаво намагається стати ближче до Люсії, але чого буде йому це коштувати? А агент ЦРУ Тедді МакДональд продовжує контролювати санкціонований Управлінням обмін наркотиків на зброю, яка призначається антикомуністичним рухам у Південній Америці. І кількість трупів навколо них всіх постійно збільшується…

У ролях: Демсон Ідріс, Картер Гадсон, Емілі Ріос, Серджіо Періс-Менчета та інші.

18.07.2018 – Форс-Мажори / Костюми (Suits), 8 сезон

USA network

Той самий серіал, який довелось покинути Меган Маркл заради шлюбу з принцом Гаррі. Також з проекту вибули Патрік Джей Адамс і Джина Торрес. До акторського складу приєдналася Кетрін Гейгл, відома за серіалом «Анатомія пристрасті». Вона грає Саманту Вілер, нового партнера в юридичній компанії. І ця дамочка має намір круто змінить роботу всіх співробітників. Також у головний склад перейшли Дьюлі Гілл і Аманда Шулл. Подивимось, які часи настали для «Пірсон-Спектер-Літт».

У ролях: Гебріел Махт, Рік Гоффман, Сара Рафферті, Вендел Пірс, Рейчел Гарріс та інші.

28.07.2018 – Помаранчевий – хіт сезону (Orange Is the New Black), 6 сезон

Netflix

Тепер нам розкажуть, чим обернеться для кожної з героїнь триденний тюремний бунт, що був показаний у попередньому сезоні. Оскільки серіал вже подовжили на 7 сезон, навряд чи дівчата вийдуть на свободу. Але їхні відносини мають змінитися. Також творці обіцяли, що ми побачимо відлуння сексуальних скандалів у Голлівуді. Як само буде розкрита тема, згодом дізнаємося.

У ролях: Тейлор Шиллінг, Лора Препон, Майкл Гарні, Кейт Малгрю, Деніель Брукс та інші.

Зацікавили серіальні прем’єри липня 2018 року? Чекаємо на переклад і дивимось!