Бонд повертається та… одружується?

джеймс бонд

Ще влітку ЗМІ повідомили, що багатомісячна епопея з підбору нового актора на роль секретного агента Її королівської величності з кодовим номером «007» завершена. Деніел Крейг, який зіграв агента Джеймса Бонда в останніх чотирьох стрічках, знову одягне смокінг із метеликом. Продюсерам бондіани довгий час довелося вмовляти зірку. Після останнього фільму «007: Спектр» Крейг заявляв, що занадто втомився від свого героя. Але, судячи з усього, продюсерам вдалося змінити думку актора.

На роль непереможного агента розглядали багато претендентів. Серед них були, наприклад, зірка фільму «Дивиргент» Тео Джеймс, а також Том Гіддлстон («Нічний адміністратор»). 

Очікується, що знімальний процес розпочнеться вже наступного року. Кажуть, у новому фільмі про Бонда знову заспіває відома британська співачка Адель. Свого часу вона отримала «Оскар» за пісню до картини «007: Координати «Скайфолл». Причому Адель не тільки напише пісню для стрічки, а й з’явиться в ній в невеличкій ролі.

007 спектр

Головна ж інтригуюча новина у тому, що в наступному фільмі Бонд може одружитися. Його дружиною стане Мадлен Суонн, героїня Леа Сейду, яку ми побачили у «Спектрі». Бонд піде з роботи, щоб насолодитися звичайним життям з коханою. Але її вб’ють, і спецагенту доведеться повернутися на службу, аби помститися за смерть дружини. Чи дійно новий фільм буде базуватися на такому сюжету, ще достеменно невідомо. До того ж сценарій можуть змінити через витік інформації.