Вірний ланцюговий пес

Скажений пес та Вірний. Пристрасть і злочин

Два європейські фільми вийшли у прокат цього тижня. Перший – «Ланцюговий пес», ще одна прем’єра від болгар. І зірковий склад цієї картини вражає: Антоніо Бандерас, Едріан Броуді, Джон Малкович… Цей кримінальний трилер подекуди нагадує фільм жахів. Пес, який ганяється за злочинцями, що опинилися в облозі на складі, напевно, з пекла. Хто та чому послав цих нещасних на той склад? Які в нього наміри? Чи зможе хоч хтось врятуватися? Ось питання, на які треба знайти відповіді.

Інша стрічка – спільна робота Бельгії, Нідерландів та Франції. У головній ролі фільму «Вірний. Пристрасть і злочин» – бельгійська зірка Маттіас Шонартс, знайомий нам за обома версіями фільму «Лофт». Його напарниця – молода та перспективна французька актриса Адель Екзархопулос, наймолодша володарка «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю.

Він – досвідчений злочинець, вона – амбітна гонщиця з багатої аристократичної родини. Зустріч змінила їхні життя, але чи достатньо кохання, аби змінити їх самих? Любов – це шлях до порятунку чи до самознищення? Фільм – претендент на «Оскара» від Бельгії.