У спекотні літні ночі місія неможлива: йдемо у кіно

"Спекотні літні ночі" та "Місія неможлива: фолаут"

Цього тижня у прокат виходять два різних за стилістикою, але дуже цікавих фільми улюбленого нами жанру.

Перший – «Спекотні літні ночі». Мати відсилає Деніела до тітки, що живе у курортному містечку. Літо, океан, гарячі дівчата… Нові знайомі, нові захоплення, нові відчуття – і ось він вже у центрі подій! Сором’язливий та непримітний підліток раптом стає наркодилером, закручує роман з сестрою з головного покидька цієї місцини та ще й примудряється перейти йому дорогу у бізнесі! Чим закінчаться для Деніела спекотні літні ночі?

У ролях: Тімоті Шаламе, головна молода зірка Голлівуду останніх двох років, Майка Монро, акторка та професійний кайтсерфер, Алекс Роу, Томас Джейн, Майя Мітчелл та інші.

Другий – «Місія неможлива: фолаут», шоста частина франшизи, перший фільм якої вийшов ще у 1996 році. Коли терористи викрадають плутоній, у гру вступає команда Ітана Ганта. Однак повернути викрадене їм не вдається. ЦРУ не задоволене діями Ганта і підключає до його команди ще одного агента – Августа Волкера. Але чи така ж сама у нього місія, що і у Ганта? Чи Волкеру доручено зробити все, аби зруйнувати кар’єру та життя Ітана?

У ролях: Том Круз, Генрі Кавілл, Вінг Реймс, Саймон Пегг, Мішель Монаган, Ребекка Фергюсон, Алек Болдуін, Шон Гарріс та інші.