Спадок брехні в Києві: йдемо в кіно!

Спадок брехні в кіно

Стрічка “Спадок брехні” стала одним з переможців проєктів 10 конкурсного відбору Держкіно. Це спільне виробництво України, Великої Британії, США, Польщі та Нідерландів. Бюджет фільму – 4,5 млн доларів. Стрічка буде показана в 25 країнах світу. Перші відгуки критиків свідчать про те, що вона має гарний потенціал! Особливо було відзначено якість постановки екшн-сцен.

Сюжет цього шпигунського трилеру обертається навкого Макса Бакстера, колишнього оперативника MI-6. Молода українська журналістка звертається до нього по допомогу. Вона хоче оприлюднити документи, що підтверджують міжнародну змову та розкривають секретні операції спецслужб кількох країн. Але спецслужби не хочуть, аби їхні ігри стали відомі широкому загалу. Тож вони викрадають дочку Макса Лізу і змушують його знайти та доставити їм і матеріали, і журналістку. Часу в Макса обмаль.

Частини зйомок проходила в Києві, тож можна побачити чимало знайомих та знакових місць нашої столиці. Приємно, що потенціал Києва як знімального майданчика все більше розкривається. Місто зможуть оцінити чимало людей з різних країн світу.

У ролях: Скотт Едкінс, найбільше відомий за роллю Юрія Бойка у франшизі “Незаперечний”, Гонор Кніфсі (Жозефіна з “Кривого будиночку“), Юлія Соболь, Ганна Буткевич, Тетяна Носенко, Семі Карім, Метт Мітлер та інші.