Елітний новачок у дикій місцині: серіальні прем’єри жовтня 2018

Серіальні прем'єри жовтня 2018

Телевізійники так виклалися, аби забезпечити гарний старт сезону у вересні, що на серіальні прем’єри жовтня 2018 року назбиралося небагато.

03.10.2018 – Мислити як злочинець (Criminal Minds), 14 сезон

CBS, США
Команда Відділу поведінкового аналізу ФБР повертається до роботи. У цьому сезоні, на відміну від попередніх, буде всього 15 серій. Подальша доля проекту поки що невідома, але Паже Брюстер, що грає голову відділу Емілі Прентіс, закликала фанів продовжувати дивитися серіал. Так вони зможуть підняти рейтинги, що дасть змогу залучити рекламодавців. Можливо, глядачі таки зможуть врятувати улюблений проект від закриття. Адже як ми знаємо на прикладі «Морської поліції» та «Закон і порядок: спеціальний корпус», серіал може тривати і більше 15 сезонів.

05.10.2018 – Еліта (Elite)

Netflix, США
Іспанський проект відомого стрімінг-сервісу. Це такий собі мікс «Школи» та «Пліткарки». В центрі сюжету – троє підлітків, що потрапляють у елітну школу Мадрида. Вони не належать до золотої молоді, не мають знаменитих та багатих батьків, тому із оточенням виникають складнощі. Але ж у підлітковому віці так хочеться бути таким, як усі! Та чи не призведе це до чогось поганого, або навіть трагічного? Адже події у серіалі будуть розвиватися навколо вбивства одного зі школярів.
У ролях – іспанські молоді актори Данна Паола, Мігель Ерран та Марія Педраса.

10.10.2018 – Рівердейл (Riverdale), 3 сезон

The CW, США
Ще один серіал, що підкорив серця підлітків. У новому сезоні деякі таємниці маленького містечка буде розкрито, але з’явиться ще більше. Герої, що ніби то щойно уникнули небезпеки, насправді потраплять під удар з іншого боку. Хто виживе, а хто до 4 сезону не дотягне, поки що невідомо. Та й особисте життя героїв буде бурхливим, хтось розійдеться, а хтось створить нові стосунки.

12.10.2018 – Сліпа зона (Blindspot), 4 сезон

NBC, США
У 3 сезоні Елліс будуть намагатися використати, аби знищити ФБР зсередини. У неї з’явиться новий супротивник – жінка, що зайняла місце керівника компанії Кроуфорда. Також Елліс все ще треба згадати всі подробиці свого минулого, аби зрозуміти зміст татуювань на її тілі.

16.10.2018 – Новачок (The Rookie)

ABC, США
Серіал заснований на реальній історії про найстаршого курсанта поліцейської академії Лос-Анджелеса. Джону Нолану 40 років. Він живе у невеличкому провінційному містечку, нещодавно розлучився, а ще став жертвою нападу грабіжників. Саме після цього він вирішує змінити своє життя та стати поліцейським. В академії йому було несолодко, та на службі буде не ліпше. Адже треба довести керівництву та молодим колегам, що він чогось-таки вартий. Поєднання драми, комедії та поліцейського процедуалу обіцяє успіх проекту.
У ролях: Натан Філліон, зірка серіалу «Касл», Ефтон Вільямс, Ерік Вінтер, Мелісса ОʼНіл, Річард Т. Джонс та інші.

19.10.2018 – Німеччина 86 (Deutschland 86)

UFA Fiction (Німеччина) та Amazon Prime (США)
Можливо, три року тому ви бачили першу частину цієї німецької антології, що присвячена шпигунським іграм. У серіалі 2015 року, що мав назву «Німеччина 83», нам показали прикордонника ГДР Мартіна Рауха. Його завербували до бундесверу та доручили місію: потрапити до ФРГ, аби дізнатися про розташування в країні американських ракет. Серіал гарно передає атмосферу напружених стосунки між двома частина Німеччини. Та й шпигунська сюжетна лінія зроблена цікаво.
У новому сезоні Мартін буде працювати в Африці. Вже заявлено, що буде і третій сезон під назвою «Німеччина 89». В ньому будуть показані події, пов’язані із падінням берлінської стіни.

19.10.2018 – Дикий район (Wild District)

Netflix, США
Знову на екранах розповідь про світ криміналу Колумбії. Головний герой – партизан, що повертається до Боготи після підписання в країні мирних угод. Він намагається адаптуватися до нового життя, налагодити стосунки з родино, яку колись покинув. Але у кам’яних джунглях діють свої закони, і часом вони більш жорстокі, ніж на війні. Корупція, торгівля наркотиками та людьми, вбивства… Поступово герой заплутується у павутинні криміналу. Як і з цим жити, а головне – вижити в таких умовах?
В ролях: Хуан Пабло Раба, що зіграв кузена Пабло Ескобара в «Наркос», Христина Уман’я, Каміла Соді, Кароліна Ачеведо, Аліна Лозано та інші.

28.10.2018 – Рэй Донован (Ray Donovan), 6 сезон

Showtime, США
В останній серії минулого сезону Рей стрибнув у річки, бо проблеми та втрата коханої таки зламали його. Але стрибок не був смертельним, тож доведеться якось жити далі. І чужі проблеми вирішувати, і своє життя налагоджувати. А як ми знаємо, Донован – майстер знаходити вихід з кризових ситуацій.

28.10.2018 – Маленька барабанщиця (The Little Drummer Girl)

BBC One (Велика Британія) та AMC (США)
Цей міні-серіал знятий за романом Джона ле Карре. Події відбуваються у 70-х. Ізраїльська розвідка намагається піймати та знищити небезпечного палестинського терориста. Задля цього агенту Бекеру (Александр Скарсгард) доручено завербувати молоду британку Чарлі (Флоренс П’ю). Знайомство в Греції змінює і їхні долі, і хід операції. Творці серіалу обіцяють глядачам не тільки закручений детективний сюжет, а й чудові види грецьких пам’яток історії та архітектури.
Також у ролях: Майкл Шеннон, Клер Голмен, Кейт Самптер, Чарлз Денс, Макс Айронс та інші.

Сподіваємось, ви знайшли для себе цікаві серіальні прем’єри жовтня 2018 року!

Автор запису: L Grey