Бюро готує легенди для захисту від банд та вбивць: серіальні прем’єри квітня 2020

Серіальні прем’єри квітня 2020

На жаль, через пандемію короновірусу серіальні прем’єри квітня 2020 року малочисельні. Але серед них є як довгоочікувані сезони кількох надзвичайно популярних проєктів, так і цікаві «новачки».

01.04.2020 – Врятуй меня (Save Me Too), 2 сезон

Sky Atlantic, Велика Британія

Перший сезон про те, як пияк та бабій Неллі шукає свою зниклу 13-річну доньку, вийшов ще у 2018 році. Серіал мав чудові відгуки і був відразу подовжений на 2 сезон. У попередньому він не знайшов Джоді, але зміг визволити Грейс. Тепер він несе за неї відповідальність. І хоча майже всі навкруги впевнені, що Джоді мертва, Неллі продовжує її пошуки. Нові та старі друзі і вороги будуть ускладнювати йому життя. І ще треба розібратися, хто насправді ворог, а хто – друг.

03.04.2020 – Паперовий дім (La casa de papel / Money Heist), 4 сезон

Netflix, Іспанія

Один з наймасштабніших проєктів Netflix знову дарує глядачам величезну порцію адреналіну. Неспокійно ані в банку, ані навколо нього. Перерозподіл влади, нові лідери, які не зважають на старих, а дарма – ті ще себе покажуть. Нові вбивства і нові несподівані відкриття. І на останок – зустріч С’єрри та Професора.

06.04.2020 – Бюро легенд (Le Bureau des Légendes), 5 сезон

Canal+, Франція

Нарешті цей неординарний серіал повернувся до глядачів! Але цей сезон, ймовірно, стане останнім для проєкту, тож розв’язка вже близько. Невідомо тільки, чи всі до неї доживуть. Серіал залишив його шоуранер та режисер Ерік Рошан, передавши естафету та право вирішувати, що буде з героями, Жаку Одіару. Можливо, ви бачили його останній фільм «Брати Сістерс».

Цей сезон присвячений особистому життю та внутрішньому світу героїв. Одіар хоче показати не тільки те, що роблять вони на своїй роботі, а й що вона робить з ними. Також більше уваги буде приділено жіночім персонажам. До касту долучився Луї Гаррель, який зіграє нового агента, що буде намагатися проникнути до сирійських спецслужб.

06.04.2020 – Кардинал (Cardinal), 4 сезон

CTV, Канада

Біллі Кемпбелл, якого ми знаємо по серіалу «Вбивство», повертається до ролі детектива Джона Кардинала. Основою сезону став 6 і наразі останній роман Джайлса Бланта з серії про Кардинала. Останнім стане і цей сезон серіалу. В ньому детективам доведеться розслідувати вбивство в бухті свого міста. Знайти вбивцю буде дуже важко, нові зачіпки будуть змінювати фокус уваги, а Джон та Ліза попадуть у смертельну небезпеку.

09.04.2020 – Гарна боротьба (The Good Fight), 4 сезон

CBS All Access, США

Відразу треба зауважити, що до оголошення зупинення зйомок всіх проєктів американських студій через коронавірус встигли відзняти лише 8 з 10 серій сезону. Юридична драма, яка зачіпає політичні та соціальні проблеми Америки, просякнута сатирою за багатих можновладців. Вони вважають, що гроші вирішують все, навіть позбавляють відповідальності перед законом. Діана Локхарт має довести, що це не так, коли стикається з новою юридичною проблемою.

13.04.2020 – Вікторина (Quiz)

ITV, Велика Британія

У 2001 Чарл Інгрем виграв 1 мільйон фунтів на шоу «Хто хоче стати мільйонером». Але запис гри так і не потрапив до ефіру, оскільки Інгрема, його дружину та її брата, які були присутні в залі, звинуватили в шахрайстві. І хоча суд визнав їх винними, частина свідків, в тому числі ведучий шоу Кріс Таррант, вважали, що Інгрем виграв чесно. Глядачам дають можливість самим розібратися в цій історії.

У ролях: Меттью Макфейден («Вулиця різника», «День розплати»), Майкл Шин («Блудний син»), Шон Кліффорд, Марк Боннар, Майкл Джибсон та інші.

17.04.2020 – Босх (Bosch), 6 сезон

Amazon Studios, США

Гаррі Босх повертається до справ. Наразі вбитий професор дослідницького інституту, в якому зникли запаси цезія, радіоактивного металу. Вони потрібні для виготовлення брудної бомби, і запасів вистачить, аби знищити Лос-Анджелес. ФБР відстороняє поліцейське управління від справи, але коли це зупиняло Босха!

23.04.2020 – Банди Лондона (Gangs of London)

Sky Atlantic, Cinemax, Велика Британія, США

Фінн Воллес, голова найбільшої та наймогутнішої банди сучасного Лондона, вбитий. Його місце займає син, ще дуже молодий та недосвідчений Шон. Він має не тільки втримати владу, а й з’ясувати, хто вбив батька. А це непросто, тому що керувати всім Лондоном хочуть чимало злочинних угруповань. Шон знає ворогів, але і друзям довіряти тепер важко. Тож хаос у злочинному світі Лондона лише починається…

У ролях: Джо Коул (Джо Шеблі з «Гострих козирків»), Асіф Раза Мір, Сопе Дізіру, Люциан Мсаматі, Мішель Фейрлі, Марк Льюіс Джонс та інші.

24.04.2020 – Захист Джейкоба (Defending Jacob)

Apple TV+, США

Міні-серіал заснований на книзі Вільяма Ландея 2012 року. У лісі поблизу міста знайдено вбитим підлітка. Докази свідчать про те, що злочин скоїв його однокласник Джейкоб Барбер. А він – син помічника окружного прокурора. Енді Барбер краще за інших знає, що системі не можна довіряти в повній мірі. Тож він починає власне розслідування. Але з часом виникає питання: батько хоче правди або захистити власну дитину, навіть якщо вона винна? І яку межу він готовий він перейти заради цього?

У ролях: Кріс Еванс, Мішель Докері, Джейден Мартелл, Черрі Джонс, Пабло Шрайбер та інші.

26.04.2020 – Вбиваючи Єву (Killing Eve), 3 сезон

BBC America, Велика Британия

Напевне, один з найочікуваніших проектів цього місяця. Оригінальний у багатьох відношеннях серіал має фантастичні рейтинги. Після другого сезону його було подовжено відразу на третій та четвертий. Вілланель вважає, що вбила Єву. Але це не так. І хоча кожна з них намагалася жити своїм життям, зустріч двох жінок неминуча. Адже вони – як два магніти, що тягнуться один до одного. Тож нова гра починається!

30.04.2020 – Гра жертв (The Victims’ Game)

Netflix, Тайвань

Судмедексперт поліції вважає, що його донька, яку він не бачив кілька років, якось пов’язана з низкою страшних злочинів. Чоловік страждає на синдром Аспергера, тож не відчуває і не розуміє емоцій. Він зібраний, уважний і зосереджений на роботі. Що в даному випадку плюс. Але у стосунках з жінкою-репортером, яка йому небайдужа, це однозначно мінус. Кожен з героїв серіалу має якусь ваду. А його слоган «В цьому жорстокому світі кожен стає жертвою». Що ж, подивимось, як сценаристи реалізують свій задум.

У ролях: Джозеф Ченг, Тиффані Хсу, Рубі Лін, Дін Нін та інші.

На які серіальні прем’єри квітня 2020 року найбільше очікуєте ви?