Безлад після всіх прибере ваша честь: серіальні прем’єри грудня 2020

серіальні прем’єри грудня 2020

Останній місяць цього непередбачуваного року приніс свої сюрпризи. Серіальні прем’єри грудня 2020 – це чотири нових цікавих проєкти, одне завершення і продовження довготривалих серіалів.

04.12.2020 – Брати Гарді (The Hardy Boys)

Hulu, Канада

Серіал є екранізацією підліткових детективів, авторами яких були різні письменники, що творили під псевдонімом Франклін В. Діксон. Ті ж самі автори, але вже під псевдонімом Керолайн Кін, створили серію детективів про Ненсі Дрю. Цей серіал – третя екранізація творів.

Брати Френк та Джо переїжджають до Бріджпорту, містечка неподалік Нью-Йорку. Їхній батько Фентон – приватний детектив. Мати теж займалась розслідуваннями. Отже, і хлопці мають схильність до розгадування всіляких таємниць, в чому їм допомагають друзі. А зараз вони будуть намагатися знайти правду про дуже особисту, майже сімейну справу.

Варто зазначити, що фанати книжної серії не надто тепло прийняли серіал, адже від сюжетів та характерів мало що залишилося.

У ролях: Олександр Елліот, Роен Кемпбелл, Джеймс Таппер, Кеана Лін та інші.

04.12.2020 – Приватний детектив Магнум (Magnum P.I.), 3 сезон

CBS, США

Після звільнення Пітера Лєнкова Ерік Гуггенгейм залишився єдиним шоуранером проєкту. Оскільки він від початку приймав участь у створенні концепції серіалу, серйозних змін розвитку сюжету та персонажів навряд чи варто чекати. В проєкті з’явиться новий персонаж – син Гордона Кацумото Денніс. Його гратиме Ленс Лім.

04.12.2020 – МакГайвер (MacGyver), 5 сезон

CBS, США

А ось для цього проєкта зміна шоураннера, яким тепер є Моніка Мейсер, може стати серйозним випробуванням. Серіал має стабільні рейтинги, тож зміна концепції, якщо вона планується, може як привернути нових глядачів, так і привести до втрати частини фанатів. Разом з тим продюсери запевняють, що тепер більш прискіпливо будуть ставитися до показу роботи правоохоронних органів і дотримання ними законів та правил.

В п’ятий сезон увійдуть епізоди, що були відзняті для четвертого, але не вийшли в ефір. Один з них буде кросовером з вже закритим серіалом «Поліція Гаваїв», і ми знову зможемо побачити Джеррі Ортегу у виконанні Хорхе Гарсія.

04.12.2020 – Блакитна кров (Blue Bloods), 11 сезон

CBS, США

Ще один серіал, де буде широко представлено тему жорстокості поліції і заворушень через її дії. Френку Рейгану доведеться вирішувати проблеми і на роботі, і в родині, адже до родини приєднується новий член – син покійного Джо. Також ми побачимо чимало проблем Нью-Йорка, міста, яке чи не найбільше постраждало від пандемії в США.

04.12.2020 – Королі Йоганнесбурга (Kings of Jo’burg)

Netflix, Південна Африка

Наразі Йоганнесбург – найкримінальніше місто Південної Африки. Тож головні в ньому – ватажки кримінальних родин. Брати Месіре – одні з таких. Але на їхнє місце зазіхають чимало охочих. До того ж родина має свій темний секрет. Ставки дуже високі, тож і боротьба буде жорстокою.

У ролях: Майкл Ентоні, Ллевеллін Кордьє, Селло Себотсане, Конні Фергюссон та інші.

06.12.2020 – Ваша честь (Your Honor)

Showtime, США

Перша головна роль Браяна Кренстона в серіалі після культового «Пуститися берега». Серіал є адаптацією ізраїльського проєкту Kvodo. Син шанованого судді збив на смерть людину і втік з місця аварії. Батько запевняє сина, що все буде добре, треба лише нікому нічого не говорити. Але згодом зясовується, що хлопець був сином одного з найжорстокіших кримінальних авторитетів. І той не заспокоїться, поки не знайде винного. Так розпочинається війна банд, поліції та особисто судді Десіато, який за всяку ціну хоче захистити власне дитя.

У інших ролях: Гантер Дуган, Майкл Стулбарг, Кармен Еджого та інші.

10.12.2020 – Бляшана зірка: Ліверпуль (Tin Star: Liverpool), 3 сезон

Sky Atlantic, Велика Британія, Канада

Це останній сезон серіалу про сімейство Вортів. Тепер вони повертаються з Канади до Ліверпуля, де все почалося, аби покласти цьому край. Вони хочуть помститися всім, хто їх образив, і в них є цілком точний список імен. Що ж, подивимось, чи не стануть жертвами і самі Ворти.

11.12.2020 – Безлад після тебе (The Mess You Leave Behind)

Netflix, Іспанія

Ракель Валеро приїздить в невеличке містечко, де їй запропонували місце вчительки літератури в місцевій школі. Більшість педагогів та старшокласників ставляться до неї без поваги, вважають слабкою і хочуть вижити. Але Ракель не планує здаватися. Навіть коли з’ясовує, що попередня вчителька покінчила життя самогубством, і, здається, не без «допомоги» своїх учнів. Попри загрозу для власного життя і психіки Валеро хоче розібратися, як і чому це сталося.

У ролях: Інма Куеста, Барбара Ленні, Тамар Новас, Арон Пайпер, Роберто Енрікес та анші.

Отже, рік завершено! Розкажіть, які серіальні прем’єри грудня 2020 вам сподобались. А ми зустрінемось вже у наступному, 2021 році.