Ураган на озері диких гусей: йдемо в кіно

Прем'єри фільмів 16.07.2020

На цьому тижні в кінотеатрах нам покажуть два гостосюжетні фільми, кожен з яких має свої цікавинки.

Стрічка “Ураган” – перший з трьох цьогорічних екшенів, де знявся Мел Гібсон. Цей розповідає історію поліцейського, який змушений протистояти банді грабіжників. Ті вирішили здійснити пограбування в будинку, коли через ураган з нього будуть евакуйовані мещканці. Але Рей, якого і грає Гібсон, не захотів покидати домівку. Тож тепер він з дочкою і двома поліцейськими намагатимуться вижити в боротьбі зі злочинцями та силами природи.

У ролях також: Еміль Гірш (“Одного разу в Голівуді”), Кейт Босворт, Стефані Кайо, Девід Заяс (“16 кварталів“) та інші.

Фільм “Озеро диких гусей” – спільна робота кінематографістів Китаю та Франції. Була номінована на “Золоту пальмову гілку” на Каннському кінофестивалі 2019 року, але програла південнокорейським “Паразитам”. Фестивальні стрічки зазвичай мають схвальні відгуки від критиків, але не знаходять глядача. Цей фільм – виключення.

Це історія двох загублених душ, що зустрілися в найтемніші часи і тепер разом намагаються врятуватися. Він – ватажок банди, що викрадала мотоцикли. Його розшукують і поліцейські, і свої, оскільки він створив чимало проблем і тим, й іншим. Вона – повія, яка за всяку ціну хоче звільнитися від такого життя. Разом вони тікають, пізнаючи життя і один одного.

У ролях: Ху Ге, Квай Луньмей, Ляо Фань та інші.