Нічний патруль збирає борги: йдемо в кіно

Прем'єри 05.11.2020

Гучних детективних кінопрем’єр цього року вже не буде, адже 6 листопада було скасовано дату виходу стрічки “Смерть на Нилі“. Тож нам залишаються фільми, на які продюсери не роблять особливої ставки. Але це не означає, що вони геть нецікаві.

“Збирач боргів” – прем’єра, на яку чекали, адже критики залишили гарні відгуки щодо роботи Шайї Лабафа. Він грає Кріпера – одного з двох збирачів платні з банд, що “працюють” в Лос-Анджелесі. Такі люди не повинні мати близьких, аби не було чого втрачати. Та Девід (Боббі Сото) має дружину і дітей. Коли збирачі опиняються втягнутими у конфлікт інтересів кількох банд, сім’ю Девіда викрадають. Тепер їм з Кріпером доведеться рятувати і рідних, і себе, і свій бізнес.

У інших ролях: Синтія Кармона, Джордж Лопес, Лана Паррія, Джей Рівс та інші.

“Нічний патруль” встиг вийти у Франції ще до карантину. Фільм на дуже актуальну і дуже проблемну тему – мігрантську. Троє поліцейських отримують наказ довезти нелегального мігранта до аеропорту і посадити на літак, тобто депортувати. Але Віржині розуміє, що вони відправляють людину на смерть, адже відразу після приземлення чоловіка стратять. Перед поліцейськими постає важкий вибір: дотриматися наказу чи порушити його. І проблема в тому, що будь-яке рішення не буде правильним, а його наслідки передбачити неможливо.

Фільм цікавий тим, що одну з головних ролей в ньому грає Омар Сі, якого на початку 2021 року ми побачимо у ролі нового Арсена Люпена в адаптації від Netflix.

У інших ролях: Віржині Ефіра, Грегорі Гадебуа, Пейман Моааді та інші.