Безжальний нічний портьє під прикриттям: йдемо в кіно

Прем'єри 03.07.2020

На цьому тижні в прокат виходять три детективні прем’єри.

“Нічний портьє” – ще одна стрічка, якій карантин завадив потрапити до українських кінотеатрів. нарешті глядачі зможуть оцінити одну з робіт Ани де Армас, яку ми бачили у “Ножі наголо”. А ось Тай Шерідан, що зіграв головного героя, – зірка одного з найуспішніших фантастичних фільмів останніх років: “Першому гравцю приготуватися”.

Барт працює нічним портьє. Він аутист, тож має певні проблеми зі спілкуванням. Аби набути необхідних соціальних навичок, Барт вивчає гостей готелю, спостерігаючи за ними через приховані камери. Однієї ночі він бачить вбивство жінки. Через свою поведінку він швидко стає головним підозрюваним. Але це – найменша його проблема. Барт зацікавився дівчиною, що оселилася в готелі. І тепер а всяку ціну прагне її захистити. Та чи дійсно він такий вже безневинний?

У інших ролях: Джон Легвізамо (“Трагедія у Вейко“), Гелен Гант, Джонатан Шек та інші.

Друга – гаряча прем’єра цього літа. Стрічка “Безжальний” трошки нагадує фільм 1993 року “З мене досить” з Майклом Дугласом. Рушії всіх подій – стрес та гнів. До речі, це перша стрічка, знята новою кінокомпанією Solstice Studio, яка була створена у жовтні 2019 року.

Том Гантер здається спокійним, але всередині нього – вулкан. І на те є свої причини. Некрасива поведінка жінки-водія ображає чоловіка. Він хоче всього лише вибачень. Але Рейчел не бачить проблеми і вибачатися не збирається. Що ж, Том покаже їй, що таке поганий день! Тепер всі її близькі у небезпеці.

У ролях: Рассел Кроу, Карен Пісторіус, Гебріел Бейтман, Джиммі Сімпсон та інші.

Детективна прем’єра для маленьких шанувальників жанру – мультик “Кіт під прикриттям”. Це така собі “Місія нездійсненна”, але для малечі. Напарники – дві протилежності. Кіт Влад – шпигун, він завжди в епіцентрі подій. Миша Гектор – хакер, працює у затишку і спокої. Разом їм доведеться знайти викрадений мінерал, використання якого може призвести до зміни клімату на планеті.