Неочікувана прем’єра: журналіст потрапив до України

Фільм "Журналіст"

На цьому тижні в українських кінотеатрах можна подивитися кримінальну драму “Журналіст”. Стрічка заснована на романі Коліна Гаррісона “Мангеттенський ноктюрн”. Портер Рен веде кримінальну колонку у щоденній нью-йоркській газеті. Він шукає цікаві історії, щоб розповісти про них людям. Одного дня до нього звертається Керолін Кроулі, дружина режисера Саймона Кроулі, якого нещодавно знайшли мертвим у зруйнованому будинку. Ніхто не знає, чому і як Саймон там опинився. Керолін хоче, аби Рен з’ясував це. Але поступово виявляється, що ця справа – це ігри з дияволом. І навряд чи вони будуть мати щасливий фінал.

Головна зірка фільму – оскароносний Едріан Броуді. Він грає у оточенні двох жінок – Івонн Страховски (Керолін Кроулі), яку ми знаємо як Ханну МакКой з серіалу “Декстер”, та Дженніфер Білз (дружина Реда Ліза), що грала колишню Кела Лайтмана у “Теорії брехні”.

Несподіванка прем’єри в тому, що цей фільм вийшов на екрани світу ще у 2016 році. Чому його привезли в Україну саме зараз, не дуже зрозуміло, адже є багато хороших більш свіжих стрічок. Але все одно спасибі!