Поліція Гаваїв: зміни касту

поліція гаваїв

Шанувальники серіалу “Поліція Гаваїв” вже знають, що через суперечки з каналом CBS стосовно розмірів зарплатні 8 сезон проекту покинули Деніел Де Кім та Грейс Парк. Сюжетні лінії їх персонажів – Чін Хо Келлі та Коно Калакауа – завершені без участі акторів. Чін тепер голова офісу у Сан-Франциско, а Коно входить до групи, що вистежує торгівців людьми.

Незважаючи на те, що Коно у 8 сезоні не буде, її чоловік Адам у виконанні Ієна Ентоні Дейла залишається і стане одним з головних персонажів. Можливо, продюсери не втрачають надії повернути Грейс Парк якщо не в цьому, то хоча б у наступному сезоні.

Також до команди долучилися ще два персонажі. Дівчину, яку вигнали з поліцейської академії, але прийняли у 5.0, грати канадська актриса Міган Рат. Дівчина відома за американською версією серіалу “Бути людиною”. Колишнього морського котика грає Беула Коале, актор з Нової Зеландії.

Головною інтригою залишається, чи зміг продюсер Пітер М. Ленков вмовити повернутися у серіал Мішель Борт. Актриса грала Кетрін Роллінс, кохану МакГаррета. Нагадаємо, що перший епізод 8 сезону вийшов в ефір 29 вересня.