Клуб молодих мільярдерів та вбивць: йдемо у кіно

Клуб молодих мільярдерів - прем'єра 19.07.2018

Якщо ви любите фільми, засновані на реальних подіях, то прем’єра цього тижня саме для вас. “Клуб молодих мільярдерів” – про те, що сталося у Лос-Анджелесі в середині 80-х. Джо Гант та Дін Керні створили фінансову організацію. У ній молодим хлопцям з багатих сімей пропонували збільшити їхні статки. Організація діяла за принципом фінансової піраміди, коли гроші, отримані з одних джерел, йшли на покриття витрат з інших. Молоді мільярдери не стільки робили бізнес, скільки розважалися. Тому скоро грошей перестало вистачати. І тоді вони перейшли до вбивств…

У 1987 році, коли тривав процес над Гантом, NBC випустив двосерійний фільм про ці події. Вважають, що саме перегляд стрічки підштовхнув братів Менендез до вбивства батьків.

Фільм цього року цікавий тим, що це перша поява на екрані Кевіна Спейсі після неоднозначного сексуального скандалу, який зруйнував його кар’єру.

У головних ролях – два молоді та перспективні актори. Це Енсел Елгорт, який минулого року претендував на “Золотий глобус” як найкращий актор у комедії чи мюзиклі за стрічку «На драйві». І Терон Еджертон, якого ми знаємо як Еґґзі з Kingsman.

У інших ролях: Джеремі Ірвін, Кері Елвес, Емма Робертс та інші.