Проста послуга Джонні Інглішу на лондонських полях: йдемо в кіно

Прем'єри 20.09.2018

Цього тижня український прокат дарує нам аж три детективні фільми. Стрічки дуже різнопланові, тож кожен зможе обрати щось на свій смак.

Пригоди агента Джонні Інгліша продовжуються! Немає йому спокою на пенсії, адже після хакерської атаки дані всіх активних агентів спецслужби розкрито. Новая місія Інгліша – знайти хакера, довідатися, задля чого він зломав систему і що замислив. А слід веде до Франції… І протистояти Джонні доведеться не тільки молодим зловмисникам, а й сучасним технологіям.

Попередня частина про цього дивакуватого незграбу вийшов 7 років тому. З того часу вийшло чимало шпигунських фільмів, зокрема, дві стрічки про Бонда. Тож у стрічці “Агент Джонні Інгліш: нова місія” напевне можна буде побачити пародії на них.

У ролях: Роуен Аткінсон, Бен Міллер, Ольга Куриленко, Адам Джеймс, Емма Томпсон та інші.

“Проста послуга” – екранізація однойменного роману Дарсі Белл. Стефані та Емілі – найкращі подруги. Одного разу Емілі подзвонила Стефані та попросила про просту послугу. І після цього дзвінка зникла. Чому це сталося? Куда поділася жінка? Чи так вже добре знала її Стефані? Яку темну сторону свого життя приховує кожна з жінок? А ще ж є і чоловік зниклої… Інтрига накручується, і розв’язка може бути досить несподіваною.

У ролях: Анна Кендрік, Блейк Лайвлі, яка в цій ролі просто розкішна, Генрі Голдінг, Ендрю Реннеллс та інші.

Третій фільм – “Лондонські поля” – це еротичний трилер. Американець Самсон Янг – колись відомий письменник, але ось вже 20 років як не може нічого написати. Він втомлений життям, неспроможністю працювати та хворобою, що неминуче наближає його смерть. Аби розвіятись, він їде до Лондона, де випадково знайомиться з молодою і дуже сексуальною жінкою Ніколою Сікс. Вона завжди знає, що потрібно кожному з чоловіків, тож це знання дає їй абсолютну владу над ними. І через це Ніколі стає нужно. Причому настільки, що вона вирішує померти. Але наостанок, аби побавитися, жінка вступає у гру з кількома чоловіками. Один з них має її вбити, а інший – надати першому мотив та можливість. Самсон вирішує, що спостерігання за розвитком подій – його шанс нарешті написати цікаву історію. Але чи всі її чистини ми бачимо? Чи відбуваються події саме так, як було задумано? І чи буде фінал таким, як очікується?

Стрічка створена за однойменним романом Мартіна Еміса. Вона мала вийти в прокат ще 3 роки тому, але режисер Меттью Каллен подав до суду на продюсерів, які начебто не заплатили йому і не дочекалися його режисерської версії монтажу. Продюсери ж стверджували, що Каллен порушив строки та умови договору, через що вони взагалі можуть вилучити і’мя режисера з титрів. Після подання ще кількох взаємних позовів сторони нарешті дійшли згоди та випустили фільм у прокат.

У ролях: Ембер Герд, Кара Делевінь, Біллі Боб Торнтон, Тео Джеймс, Джим Старджесс, Джейсон Айзекс, Джонні Депп, Джеймі Александр та інші.