Новини

Декстер повертається!

Неймовірна новина для фанатів серіалу “Декстер”! Шоураннер перших 4 сезонів Клайд Філліпс та виконавець головної ролі Майкл С. Голл написали сценарій для нового сезону! Він буде складатися з 10 серій, а сюжет почнеться з того місця, на якому завершилися події в 8 сезоні.

В 2006 році серіал став проривом для каналу Showtime. За його основу була взята книга Джеффа Ліндсея “Демон, що спить у Декстері”. Після цього були видані ще 7 книжок, остання з яких вийшла за два роки по завершенні серіалу, у 2015-му, і має назву “Декстер помер”. Чи буде сюжет нового сезону спиратися на неї, поки що невідомо.

Нагадаємо: серіал розповідає про Декстера Моргана, що вдень працює у криміналістичній лабораторії Маямі і проводить експертизу бризок крові, а вночі стає безжальним серійним вбивцею.

Фінал проєкту критикували і фанати, і оглядачі. Навіть Майкл С. Голл залишився не дуже задоволеним. Наразі Філліпс заявив, що завжди бачив фінал іншим: “Декстер має прийти до тями в тюрмі Флориди, і все, що ми бачили 8 сезонів, це його спогади, які промайнули в його голові за кілька секунд перед стратою. Саме страта і має стати фінальною крапкою”.

АКТОРСЬКИЙ СКЛАД

Кленсі Браун

Наразі відомо, що головного антагоніста зіграє Кленсі Браун (“Мільярди“). Він гратиме Курта Колдвелла, що народився і виріс в Айрон Лейк, невеличкому містеку у передмісті Нью-Йорка. Деякі вважають його неофіційним мером містечка. Це людина, що зробила себе сама і досягла успіху. Сильний, щедрий, люди його люблять. Якщо він вас підтримує, успіх гарантовано. Але якщо ви станете на дорозі у Курта чи когось, про кого він піклується, то поможи вам Бог… І Декстер – саме з останніх.

Події розгортатимуться через 10 років після закінчення попереднього сезону. Декстер живе в Айрон Лейк під ім’ям Джима Ліндсі. Тепер він звичайна людина, без дивних схильностей. Має власний магазин, дівчину, друзів… Але одного дня в містечку починають вбивати, і Декстеру доведеться повернутися у минуле…

З акторів, що грали у попередніх сезонах, в цьому можна будет побачити Дженніфер Карпентер, що грала сестру головного героя, та Джона Літгоу, який втілив образ Артура Мітчелла, “Трійці”.

Також в акторському складі Джулія Джонс (“Голіаф”), Алано Міллер, Джонні Секвойя, Джек Олкотт та Девід Магідофф.

Джулія Джонс, Алано Міллер, Джонні Секвойя, Джек Олкотт

Джонс зіграє Анжелу Бішоп, першого начальника поліції з числа корінних американців в своєму місті. Секвойя гратиме Одрі, самовпевнену дочку-підлітка Бішоп. Персонаж Міллера – Логан, сержант поліції та помічник тренера з боротьби в місцевій школі. Олкотт стане Рендаллом, з яким у Декстера буде важлива зустріч. Магідофф – це милий та дивакуватий Тедді. Він аж два тижні пропрацював у поліції, але звільнився, бо сувора Бішоп дуже його лякала. Продюсери кажуть, що він може виглядати боязким і недосвідченим, але його роль в історію буде важливою.

Чи повернеться в серіал хтось ще з акторів попереднього касту, поки невідомо.

Після “Декстера” у Майкла С. Голла не було надто гучних проєктів. Єдиний серіал, де він зіграв головну роль, – “Безпека” 2018 року. Тож не дивно, що актор захотів повернутися до героя, який приніс йому “Золотий глобус”.

Що ж, залишилося почекати до осені, аби побачити, яким насправді буде фінал.

Другий трейлер: 

Перший трейлер:

Наприкінці квітня вийшли перші тізери нового сезону.

admin_LGrey

Recent Posts

2022 рік

Розклад виходу детективних серіалів у 2022 році.

2 года ago

Суто англійські вбивства

Серіал «Суто англійські вбивства» розповідає про Мідсомер - графство у Великій Британії, де, здається, вбивають…

2 года ago

Той, що потонув

15-річний Деніел - хто він? Може, той хлопчик, що ніби то потонув майже 10 років…

3 года ago

2021 рік

Розклад виходу детективних серіалів у 2021 році.

3 года ago

Детективи для всіх і кожного: серіальні прем’єри літа 2021

Серіальні прем’єри літа 2021 року - для кожного і на будь-який смак. Більше 20 нових…

3 года ago

Посередник укладає пакт між чудовиськом та безневинним: серіальні прем’єри травня 2021

Серіальні прем’єри травня 2021 - це 7 нових проєктів і 7 продовжень. Серед новинок цікаві…

3 года ago

This website uses cookies.