Декстер повертається!

Неймовірна новина для фанатів серіалу “Декстер”! Шоураннер перших 4 сезонів Клайд Філліпс та виконавець головної ролі Майкл С. Голл написали сценарій для нового сезону! Він буде складатися з 10 серій, а сюжет почнеться з того місця, на якому завершилися події в 8 сезоні.

В 2006 році серіал став проривом для каналу Showtime. За його основу була взята книга Джеффа Ліндсея “Демон, що спить у Декстері”. Після цього були видані ще 7 книжок, остання з яких вийшла за два роки по завершенні серіалу, у 2015-му, і має назву “Декстер помер”. Чи буде сюжет нового сезону спиратися на неї, поки що невідомо.

Нагадаємо: серіал розповідає про Декстера Моргана, що вдень працює у криміналістичній лабораторії Маямі і проводить експертизу бризок крові, а вночі стає безжальним серійним вбивцею.

Декстер повертається

Фінал проєкту критикували і фанати, і оглядачі. Навіть Майкл С. Голл залишився не дуже задоволеним. Наразі Філліпс заявив, що завжди бачив фінал іншим: “Декстер має прийти до тями в тюрмі Флориди, і все, що ми бачили 8 сезонів, це його спогади, які промайнули в його голові за кілька секунд перед стратою. Саме страта і має стати фінальною крапкою”.

АКТОРСЬКИЙ СКЛАД

Кленсі Браун
Кленсі Браун

Наразі відомо, що головного антагоніста зіграє Кленсі Браун (“Мільярди“). Він гратиме Курта Колдвелла, що народився і виріс в Айрон Лейк, невеличкому містеку у передмісті Нью-Йорка. Деякі вважають його неофіційним мером містечка. Це людина, що зробила себе сама і досягла успіху. Сильний, щедрий, люди його люблять. Якщо він вас підтримує, успіх гарантовано. Але якщо ви станете на дорозі у Курта чи когось, про кого він піклується, то поможи вам Бог… І Декстер – саме з останніх.

Події розгортатимуться через 10 років після закінчення попереднього сезону. Декстер живе в Айрон Лейк під ім’ям Джима Ліндсі. Тепер він звичайна людина, без дивних схильностей. Має власний магазин, дівчину, друзів… Але одного дня в містечку починають вбивати, і Декстеру доведеться повернутися у минуле…

З акторів, що грали у попередніх сезонах, в цьому можна будет побачити Дженніфер Карпентер, що грала сестру головного героя, та Джона Літгоу, який втілив образ Артура Мітчелла, “Трійці”.

Також в акторському складі Джулія Джонс (“Голіаф”), Алано Міллер, Джонні Секвойя, Джек Олкотт та Девід Магідофф.

Декстер 2021
Джулія Джонс, Алано Міллер, Джонні Секвойя, Джек Олкотт

Джонс зіграє Анжелу Бішоп, першого начальника поліції з числа корінних американців в своєму місті. Секвойя гратиме Одрі, самовпевнену дочку-підлітка Бішоп. Персонаж Міллера – Логан, сержант поліції та помічник тренера з боротьби в місцевій школі. Олкотт стане Рендаллом, з яким у Декстера буде важлива зустріч. Магідофф – це милий та дивакуватий Тедді. Він аж два тижні пропрацював у поліції, але звільнився, бо сувора Бішоп дуже його лякала. Продюсери кажуть, що він може виглядати боязким і недосвідченим, але його роль в історію буде важливою.

Чи повернеться в серіал хтось ще з акторів попереднього касту, поки невідомо.

Після “Декстера” у Майкла С. Голла не було надто гучних проєктів. Єдиний серіал, де він зіграв головну роль, – “Безпека” 2018 року. Тож не дивно, що актор захотів повернутися до героя, який приніс йому “Золотий глобус”.

Що ж, залишилося почекати до осені, аби побачити, яким насправді буде фінал.

Другий трейлер: 

Перший трейлер:

Наприкінці квітня вийшли перші тізери нового сезону.