Або ви помрете – або ми йдемо в кіно!

"Кілер з гарантією" у кіно з 29.11.2018

Цього тижня в кінотеатрах буде британська детективна комедія. Або британський комедійний детектив, якщо хочете. Вважаємо, що такі стрічки вже варто виділити в окремий жанр. Адже британці роблять чудові фільми, змішуючи усі складові гарного детективу з чорним гумором та самоіронією. Вони балансують між трагізмом і комізмом, створюючи особливу атмосферу. Герої та ситуації в цих стрічках комічні, але не тупі чи безглузді, як зазвичай буває в американських фільмах. Як приклади можно розглядати і “Агентів А.Н.К.Л.”, і серію про кінгсменів, і “Карти, гроші, два стволи”.

А відсьогодні у кінотеатрах йде “Кілер з гарантією”. Вільям невдоволений своїм життя, тому хоче покинути цей світ. Але сам ніяк не може цього зробити, хоча і намагався аж 10 разів! З відчаю він звертається до таємничої організації “Ліга кілерів”. Вони гарантують, що за тиждень Віл помре. Але саме в цей час його життя різко змінюється, і потреба вмирати відпадає. Проте контракт підписано, і серйозні хлопці не збираються його анульовувати. Тепер Вільяму доведеться поборотися за те саме життя, якого він так хотів позбутися.

Окрасою фільму є Том Вілкінсон, ветеран британського кінематографу, якого ви могли бачити в безлічі стрічок. Того самого нещасного Віла грає перспективний валлійський актор Енейрін Барнард. Минулого року він був однією з зірок “Дюнкерка”.

Тож неодмінно сходіть у кіно і підніміть собі настрій, переглянувши цей фільм!