Shadow Wolves – новий проект за участю Томаса Гібсона

Серіал Shadow Wolves

Шанувальники серіалу “Мислити як злочинець” тяжко переживали, коли на початку 12 сезону проект покинув Томас Гібсон, що грав Хотча. Майже два роки актора ніде не було видно. І ось нарешті він повертається до глядачів!

Його новий проект – Shadow Wolves. Саме таку назву має реально існуючий підрозділ, що співпрацює з іміграційною та митною службою США. До нього входять індіанці племені Навахо, які мешкають в Аризоні. Завдання підрозділу – боронити мексикансько-американський кордон, що проходить по землях індіанців. Вони відстежують нелегалів, наркоторгівців та контрабандистів.

Серіал буде розповідати саме про таку групу людей, якій доведеться співпрацювати за агентами нацбезпеки заради захисту Америки.

серіал Shadow Wolves

Полковник Бренсон у виконанні Гібсона та голова Shadow Wolves Набахе, якого грає Грехем Грін, об’єднають зусилля, аби піймати терористів ІДІЛ. Бренсон відправить до індіанців свого кращого агента Еріка Шу (Коді Вокер). Ще одна складова операції – відстеження лідера терористів на прізвисько Хан. Цим займається антитерористичний відділ МІ6 на чолі з леді Мільтон-Саймон (Луїза Ломбард). На пошуки Хана відправляють майора МакЛарена (Том Гатч). Він прямує за Ханом до кордону Мексики…

Серіал Shadow Wolves

Дата релізу та кількість серій Shadow Wolves, спільного проекту США та Великої Британії, поки невідомі. Але напевно можна чекати на нього до кінця року. Будемо сподіватися, що серіал виявиться цікавим та неординарним. Адже старовинні методи пошуку людей та доказів, які використовують індіанці, ще не були широко представлені у такому телеформаті. І ще ми з радістю знову зустрінемось з прекрасним актором, який заслуговує на широке визнання, – Томасом Гібсоном.