Мільярди для боротьби з терористами та наркотиками: серіальні прем’єри травня 2020

Серіальні прем'єри травня 2020 року

Серіальні прем’єри травня 2020 року малочисельні, адже карантин змусив виробників зупинити зйомки чи перенести старт проєктів на осінь. Тим не менш, ми маємо 8 нових детективів, які можуть бути цікавими.

03.05.2020 – Мільярди (Billions), 5 сезон

Showtime, США

Після примирення у 4 сезоні Роадс та Аксельрод знову оголошують війну один одному. До того ж у Axe Capital повертається Тейлор Мейсон. Та й сімейні суперечки в обох родинах будуть займати багато часу.

07.05.2020 – Сліпа зона (Blindspot), 5 сезон

NBC, США

Завершальний сезон буде мати лише 11 серій. Команда повинна виконати останню місію, яка дозволить їм очистити себе та повернутися до нормального життя. Зараз вони ізгої, не мають доступу до звичних засобів роботи. Але команда знає, що їм за всяку ціну треба зупинити Мадлен. Поки вона не наробила лиха.

15.05.2020 – Нелюдські ресурси (Inhuman Resources / Dérapages)

Netflix, Франція

Ален Деламбре колись мав гарну кар’єру, але останні 6 років він безробітний, що час від часу отримує чорну роботу за невелику платню. Він злий, депресивний, агресивний. Дружина як може підтримує чоловіка, але її терпіння вистачить ненадовго. Аж ось несподівано Алану пропонують вакантне місце у великій корпорації. Але з’ясується, що службові обов’язки будуть пов’язані з тероризмом. На що піде Алан, аби втриматися на плаву? Основою серіалу є роман П’єра Леметра.

В ролях: Ерік Кантона, колишній футболіст, що грав за збірну Франції та «Манчестер Юнайтед», Сюзан Клеменет, Алекс Лутц, Гюстав Керверн та інші.

15.05.2020 – Білі лінії (White Lines)

Netflix, США

Компанія з 4 друзів вирушає з похмурого Манчестеру до Ібіци, де завжди сонячно, тепло і можна досхочу вживати наркотики. Згодом один з друзів, Алекс, зникає, а його тіло знаходять лише через 20 років. Сестра Алекса Зої вирішує дізнатися, що сталося з її братом і чи був він тією людиною, яку вона пам’ятає. Але сонячний острів виявиться повним темних таємниць.

У ролях: Лора Геддок, Нуно Лопес, Марта Міланс, Деніел Мейс та інші.

15.05.2020 – Підрозділ (La Unidad)

Movistar+, Іспанія

Серіал розповідає про діяльність особливого поліцейського підрозділу, який заарештував відомого терориста. Тепер їхнє завдання – попередити терористичні атаки в різних куточках світу, що плануються як відповідь на арешт лідера. Варто зауважити, що основою сценарію стали неопубліковані для широкого загалу свідоцтва спеціалістів у боротьбі з тероризмом.

У ролях: Наталі Поза, Мішель Ноер, Маріана Альварес, Рауль Фернандес та інші.

17.05.2020 – Гайтаун (Hightown)

Starz, США

Джекі Гінонес працює в службі морського риболовства невеличкого туристичного містечка. Роботи не дуже багато, тож вона більше цікавиться туристами, яких легко спокусити. Але труп, що знаходять у заливі, змінює її життя. Джекі має розібратися з наркотрафіком та зупинити жахливу епідемію, що охоплює містечко через героїн.

У ролях: Моніка Реймунд, Райлі Воулкер, Шейн Гарпер та інші.

22.05.2020 – Контрольна зона / Відмінити дію (Control Z)

Netflix, Мексика

Підлітковий серіал по дівчину, яка не має свого місця в школі, бо вона не вписується у стандарти. Але Софія – спостережлива та розумна. Тож коли невідомий хакер викладає в мережу темні секрети учнів старшої школи, вона разом з другом Хав’єром починає своє розслідування. Серіал може сподобатися тим, хто колись із захватом дивився «Милі ошуканки».

У ролях: Ана Валевия Бесерріль, Майкл Ронда, Янкель Стеван, Макарена Гарсія Ромеро та інші.

24.05.2020 – Механізми (Maskineriet)

Viaplay, Швеція, Норвегія

Головний герой приходить до тями на паромі між Норвегією та Швецією. В нього жорстоке похмілля, а в його машині – пістолет та купа грошей. У дзеркало він бачить поліцію, а в новинах передають, що скоєне пограбування на 30 мільйонів! Що він накоїв? Коли і як? А головне – чому? Аби з’ясувати, що сталося, герою потрібно не попастися ані поліції, ані бандитам обох країн, що починають його переслідувати. Серіал має елементи трилера та чорної комедії, тож може бути доволі цікавим.

У ролях: Крістоффер Йонер, Юлія Шахт, Ганна Альстрем, Емілія Русманн та інші.

27.05.2020 – Ми полюємо разом (We Hunt Together)

Alibi, Велика Британія

Фредди – проститутка, Баба – емігрант з Конго, що в дитинстві був солдатом та робив страшні речі. Тепер вони – одне ціле, і разом полюють на вулицях Лондона. І на тих самих вулицях на них полюють два детективи – Лола та Джексон. Сюжет закручується, і згодом вже незрозуміло, хто мисливець, а хто – здобич.

У ролях: Герміона Корфілд, Діпо Ола, Ів Майлс, Бабу Сісей та інші.

Які серіальні прем’єри травня 2020 року зацікавили вас найбільше?