Грішний і маєте один долар – дзвоніть Солу: серіальні прем’єри серпня 2018

Серіальні прем'єри серпня 2018

Серіальні прем’єри серпня 2018 – перезапуск старої франшизи, містичні вбивства на відстані та злочини, що пов’язують всіх і міцно тримають ланцюг.

01.08.2018 – Грішниця (The Sinner), 2 сезон

USA Network

Минулого року серіал отримав чимало схвальних відгуків. І весь проект, і виконавці головних ролей Джессіка Білл та Білл Пуллман номінувалися на престижні нагороди. Тож продюсери вирішили перетворити міні-серіал, знятий за книгою Петри Гаммесфар, на антологію, у якій детектив Геррі Емброуз буде розслідувати дивні, незрозумілі та дикі злочини. Цього разу його клієнт – 11-річний хлопчик з рідного міста Емброуза. Хлопець зізнався у вбивстві батьків. Але чи справді він це зробив? А якщо так, то що спонукало на таку страшну справу малу дитину? І чому жителі міста прагнуть будь що запроторити хлопця до в’язниці?

До речі, Джессіка Білл тепер займається продюсуванням проекту. З огляду на зміну підозрюваного, серіал варто було б перейменувати, давши якусь більш загальну назву.

Окрім Білла Пуллмана, у 2 сезоні знялися: Керрі Кун, Наталі Пол, Ганна Гросс, Еліша Геніг, Трейсі Леттс та інші.

06.08.2018 – Краще подзвоніть Солу (Better Call Saul), 4 сезон

АМС

Отже, історія про перетворення Джиммі МакГілла, дрібного адвоката з Альбукерке, у скандального Сола Ґудмена триває. Тепер Джиммі намагається впоратися із наслідками смерті свого брата Чака. До того ж під загрозою його діяльність як адвоката та стосунки з Кім. Ермантраут розширює спектр своїх обов’язків. А у світі картелів починається справжній хаос.

Продюсери обіцяють темний сезон, який вже більше буде пов’язаний із подіями, що відбуваються у «Пуститися берега». Чимало героїв основного проекту з’являться у спін-оффі. До речі, 28 липня 2018 канал подовжив серіал на 5 сезон.

У ролях: Бен Оденкірк, Джонатан Бенкс, Ріа Сіхорн, Патрік Фабіан, Майкл Мендо та інші.

22.08.2018 – Містер Мерседес (Mr. Mercedes), 2 сезон

Audience

Сюжет другого сезону буде базуватися на всіх трьох книгах Стівена Кінга про детектива Годжеса. Основний сюжет запозичений з третьої книжки. Люди, що вижили після нападу «Містера Мерседеса», раптово починають скоювати самогубства. Що або хто змушує їх до цього? Чи можливо вбивати на відстані? Як впіймати маніяка, який робить все руками інших?

У ролях: Брендан Глісон, Гаррі Тредевей, Джек Гастон, Максимілліано Ернандез, Тесса Феррер та інші.

30.08.2018 – Один долар (One Dollar)

CBS All Access

Одне з промислових містечок Середнього Заходу Америки. Через кризу підприємство закривають, а робітників звільняють. Але жити якось треба. Кожен знаходить свій шлях. Аж ось на території підприємства знаходять калюжі крові. Ані зброї, ані тіл. Хто і кого вбив? Скільки жертв та злочинців? Чому саме тепер, саме так і саме тут? І як все це пов’язує купюра в один долар, що переходить із рук до рук, не оминувши майже нікого в місті?

У ролях: Джон Керролл Лінч, Філіпп Еттінгер, Крістофер Денем, Натаніель Мартелло-Вайт, Кіррілі Бергер та інші.

31.08.2018 – Джек Раян (Tom Clancy’s Jack Ryan)

Amazon Video

Це вже шоста екранізація романів Тома Кленсі про аналітика та польового агента ЦРУ Джека Раяна. Цього разу продюсери мають намір екранізувати усі твори письменника, тож, серіал обіцяє нам багато сезонів. Принаймні, ще до початку першого проект був подовжений на другий.

Оскільки все починається спочатку, у першому сезоні нам покажуть, як Раян потрапив у ЦРУ, чому став аналітиком і що сталося, коли він почав відстежувати дивні банківські перекази.

У ролях: Джон Красінскі, Еббі Корніш, Венделл Пірс, Алі Суліман, Амір Ель-Масрі та інші.

31.08.2018 – Озарк (Ozark), 2 сезон

Як ви пам’ятаєте, Джейсон Бейтман номінований за «Озарк» на «Еммі» як найкращий актор та режисер. У другому сезоні його герою доведеться знайти для мафії вже цілих 50 мільйонів. І це потребуватиме від Марті дій, на які він раніше б ніколи не пішов. До того ж його діяльністю занадто цікавляться правоохоронці. А ще й сім’ю вберегти від лиха треба.

У ролях: Джейсон Бейтман, Лора Лінні, Дженет МакТір та інші.

Серіальні прем’єри серпня 2018 року чекають на свого глядача!