Цього пасажира тут не було: йдемо в кіно

прем'єри 22.03.2018

На цьому тижні у кіно на нас чекають два прекрасні актори, двоє гарних чоловіків.

Ліам Нісон запрошує переглянути фільм “Пасажир”. Майкл МакКоулі, колишній поліцейський, а нині страховий агент, 10 років їздить на роботу одним і тим же потягом. Одного звичайного дня до нього у вагоні підсідає чарівна жінка і пропонує зробити “одну дрібничку”: знайти пасажира, якого в потязі не має бути. За це Майклу заплатять. Але те, що здавалося грою, швидко обертається завданням на межі життя та смерті. І мова не тільки про Майкла – через його дії можуть загинути інші люди.

Хоакін Фенікс чекає на глядачів у трилері “Тебе ніколи ту не було”. Занурення у темний та жорстокий світ торгівлі людьми буде малоприємним. Головний герой Джо – колишній військовий та агент ФБР з посттравматичним синдромом. Зараз його робота – витягати дівчат-підлітків з сексуального рабства. Він нічого не боїться, діє жорстко, тому завжди досягає мети. Саме тому до нього звертається сенатор Вотто, який хочу повернути свою дочку Ніну. Але цього разу все йде геть не так, як зазвичай.

Фільм знятий за однойменним романом Джонатана Еймса. На минулорічному Каннському фестивалі стрічка отримала приз за найкращий сценарій, а Хоакіна Фенікса було визнано найкращим актором.