Мала та Капоне – обидва з характером: йдемо в кіно!

Прем'єри 15.10.2020

На цьому тижні в прокат вийшли дві картини улюбленого нами жанру.

По-перше, це чимало розрекламована стрічка “Капоне” з Томом Гарді у ролі знаменитого гангстера. Через пандемію фільм випустили на стрімінгових сервісах. Але тепер, оскільки в кінотеатрах практично немає гучник новинок, картина таки потрапила і на великі екрани.

Стрічка показує останні роки життя Аль Капоне. 10 років він просидів в тюрмі, а зараз живе з родиною у Флориді. За ним наглядають і федерали, і конкуренти, і свої. Всі хочуть дізнатися, де поділася чимала частина скарбів того, кого називають “Обличчя зі шрамом”. Капоне ж виснажений, має проблеми з фізичним і психічним здоров’ям, нікому не довіряє, марить. Хвороба прогресує, і вже скоро він стає загрозою для всіх оточуючих. Та чи не симулює він?

У інших ролях: Лінда Карделліні, Метт Діллон, Ноель Фішер, Ал Сапієнца, Кайл МакЛахлен, Джек Лоуден.

По-друге, на екрани виходить екшн “Мала з характером”. Колись Алі була морським піхотинцем, але тепер служить швейцаром в елітній будівлі. Вона воліє забути минуле і мати просте, спокійне життя. Та доля готує для неї чергове випробування. Банда грабіжників захоплює будинок, аби дістати шедеври світового мистецтва, що заховані у стінах.

Чоловіків, що самотужки розправляються з цілою зграєю злочинців, ми вже бачили. Можна пригадати, наприклад, “Хмарочос” з Двейном Джонсоном. Тепер нам покажуть, що це під силу і жінці, якщо вона – загартований боєць.

У ролях: Рубі Роуз, Жан Рено, Луї Менділор, Руперт Еванс та інші.