Єва проти компанії: йдемо в кіно

Агент Єва - прем'єра 13.08.2020

На цьому тижні в прокат вийшов трилер “Агент Єва”. Це друга спільна робота актриси Джессіки Честейн і режисера Тейта Тейлора, що поставив стрічку за романом Поли Гоукінз “Дівчина в потягу”.

Єва – агент секретної організації, її завдання – вбивати за наказом керівництва. Але в якусь мить їй набридає просто виконувати накази і вона намагається з’ясувати, чому ту чи іншу людину вирішено було усунути. Такі дії Єви геть не влаштовують її керівника Саймона. Адже з об’єктами суворо заборонено розмовляти щодо приводів їхнього вбивства! Саймон намагається вплинути на Єву через її вчителя і колишнього працівника організації Дюка. Коли ж це не вдається, віддає наказ ліквідувати її. Тепер кожна тінь за спиною Єви може бути тим, хто прийшов її вбити.

Судячи з трейлеру, динаміка стрічці забезпечена. А головний інтерес – у зірковому касті. Окрім Честейн, в фільмі знімалися Колін Фаррелл, Джон Малкович, Джина Девіс, репер Коммон. В невеличкій ролі також можна побачити Йоана Гріффіта, відомого за серіалами “Вічність” та “Герроу“.