Порцеляновий Шерлок та три білборди за всі гроші світу

що дивитися у кіно з 16.03.2018

Те, що “Три білборди за межами Еббінга, Міссурі” стали тріумфаторами майже всіх цьогорічних нагороджень, таки привело картину в український прокат. Дуже раді і за творців стрічки, і за нас, глядачів. Нагадаємо, що фільм розповідає історію боротьби матері вбитої дівчина з місцевою поліцією, яка не надто переймається пошуками злочинця.

Вже другий тиждень у прокаті “Усі гроші світу” Рідлі Скотта. Сюжет фільму заснований на реальних подіях. Мова про викрадення у 1973 році оніка найбагатшого підприємця того часу Джона Пола Гетті. Відмова Гетті сплатити викуп змінила життя всіх учасників тих подій.

Якщо ви шанувальник інтелектуального кіно, де розвиток сюжету базується на діалогах, а не на діях, зверніть увагу на стрічку “Вечеря”. Живуть собі два брати – майбутній губернатор (Річард Гір) та безробітний вчитель (Стів Куган). Разом з дружинами вони зібралися на вечерю у ресторані. Мета зустрічі – вирішити, як допомогти власним синам, що скоїли жахливий злочин.

Нарешті цього тижня можна сходити  у кіно на детектив разом із дітьми. На екрани вийшло продовження пригод Гномео та Джульєти “Шерлок Гномс”. Порцеляновий детектив допоможе героям з’ясувати, хто замислив страшний злочин: порозбивати усіх садових гномів.