People’s Choice Awards 2018: які детективи обрав народ

people choice award

11 листопада 2018 року пройшла 44 церемонія вручення нагород престижної американської премії People’s Choice Awards. Її відмінність від багатьох інших у тому, що за улюблений проект чи артиста голосують саме глядачі, а не експерти. Доволі часто думка пересічних громадян дуже відрізняється від професійної. На проекти, які без упину нахвалюють критики, глядачі можуть взагалі не звернути уваги. І навпаки.

Отже, до результатів, які стосуються детективів. Абсолютною несподіванкою стала перемога стрічки “Шпигун, який мене кинув” у номінації “Найкраща комедія року”. Фільм із Мілою Куніс у головній ролі зміг обійти другу частину “Мамма міа!”.

Найкращим сімейним фільмом стала “Суперсімейка 2”. Ця анімаційна стрічка вийшла настільки цікавою та драйвовою, що може позмагатися з багатьма фільмами екшн-жанру.

Суперсімейка 2: People's Choice Awards 2018

Кращою ТБ-драмою за версією People’s Choice Awards 2018 став підлітковий серіал “Рівердейл”, третій сезон якого стартував 10 жовтня. Заплутані стосунки, інтриги, вбивства, шантаж – всього вдосталь у цьому проекті. Причому його цінують не тільки діти, а й дорослі.

Кращою комедією на ТБ визнаний серіал “Помаранчевий – хіт сезону”. Цього року він зміг обійти “Теорію великого вибуху”. Наступного року на нас чекає останній, сьомий сезон проекту.

Помаранчевий - хіт сезону: People's Choice Awards 2018

Марішка Гарґітай стала найкращою серед акторів, що грають у ТБ-драмах. Її Олівія Бенсон з “Закон і порядок: спеціальний відділ” все ще не байдужа глядачам.

Марішка Гаргітай People's Choice Awards 2018

Що ж, подивимося, яким буде вибір народу наступного року.