Небезпечне завдання заради коханої: йдемо у кіно

Небезпечне завдання - прем'єра 16.08.2018

Єдина детективна прем’єра цього тижня – трилер “Небезпечне завдання”. Фільм вийшов у прокат ще у лютому, аж ось нарешті дістався України. Про ставлення дистрибьютора до стрічки, яку вони купили, свідчить те, що україномовного трейлеру немає. Навіть локалізовані постери з’явилися хіба що не за 2 дні до початку прокату. Щоправда, і світовий рейтинг у фільму дуже низький, тож постає питання, чи варто було взагалі її привозити.

Бідолашний Деніел Редкліфф ніяк не може позбутися привида Гаррі Поттера. Цікаво, навіть коли йому виповниться 50, будуть писати щось на кшталт: “Гаррі Поттер зіграє наркокур’єра…”? Бо саме такі заголовки можна побачити у ЗМІ зараз. Власне, саме наркокур’єра Редкліфф і грає у цій стрічці. Дружині його героя Шона конче необхідна операція, що коштує чималих грошей. Заради цього Шон погоджується здати Службі наркоконтролю своїх босів з картелю. Його завдання – забрати вантаж, переправити через кордон і вивести федералів на точку зустрічі. Але однієї миті всі йде шкереберть…

Попри низькі рейтинги, ми все ж таки ради вам сходити у кіно. По-перше, аби скласти власну думку. Адже вже не раз бувало: те, що не сподобалося американцям, набуло неабиякої популярності у нас, і навпаки. По-друге, аби бути серед тих небагатьох, кому стрічка взагалі доступна для перегляду на великому екрані. А потім розкажіть нам у коментарях про свої враження!

У ролях: Деніел Редкліфф, Грейс Гаммер, Пабло Шрайбер, Роберт Вісдом та інші.