Джек та пірсинг: жахаючі детективні кінопрем’єри

"Дім, який побудував Джек" та "Пірсинг"

Ці стрічкі – дві останні детективні кінопрем’єри року. Ми вирішили поєднати їх, оскільки обидві вони жорсткі та жорстокі. Переглядати трейлери радимо лише тим, у кого міцні нерви.

Минулого тижня на екрани кінотеатрів вийшов фільм “Дім, який побудував Джек”. Джек – серійний маніяк, що вбиває не просто роками – десятиліттями. Він облаштував свій дім так, аби експериментувати з жертвами. Він не відчуває тривоги, напруги, не кажучи вже про жаль чи каяття. І жодного разу його ніхто не запідозрив. Тож ніщо не заважає йому займатися своєю справою і надалі. Тому він продовжує, а ми можемо побачити, що, як і з ким він робить.

У ролях: Метт Діллон, Ума Турман, Бруно Ганц, Райлі Кіо та інші.

На цьому тижні в кіно потрапив “Пірсинг”. Знятий за шалено популярним і не менш скандальним романом Рю Муракамі, він розповідає історію чоловіка, що одержимий бажанням вбити. Аби нарешті звільнитися від цього, він вирішує позбавити життя проститутку. Дешево і безпечно, як він думає. Але все пішло не за планом, і невдовзі вже незрозуміло, хто кат, а хто жертва. Можливо, це просто найвідвертіша сексуальна гра? Але чи вдасться комусь вийти з цієї гри живим?

У ролях: Крістофер Ебботт, Міа Васіковська, Лайа Коста та інші.