8 подруг – завзяті шахраї: йдемо у кіно

Прем'єри 14.06.2018

Отже, цього тижня 8 подруг Деббі Оушен, сестри красунчика Денні, беруться до справи. Їхня мета – вкрасти кольє вартістю 100 мільйонів доларів майже з шиї акторки Дафни Клюгер під час щорічного Менгеттенського балу. А ще у Деббі є особисті справи. Вона планує помститися своєму колишньому за те, що запроторив її до в’язниці. Помста, що планувалася 5 років, буде дуже вишуканою стравою.

Зірковий склад фільму “8 подруг Оушен” вражає: Сандра Буллок, Кейт Бланшетт, Енн Гетевей, Гелена Бонем Картер,  Ріанна, Сара Полсон, Мінді Калінга, Аквафіна, Річард Армітедж, Джеймс Корден.

У камео-ролях можна буде побачити Анну Вінтур, Кеті Голмс, Серену Вільямс, Кім Кардашьян, Гайді Клум, Олександра Вана, Адріану Ліму та багато інших зірок світу моди і кіноіндустрії.

Другий фільм теж про викрадення коштовностей. “Завзяті шахраї” – спільний проект Великої Британії, США та Канади. Гаррієт та Пітер Фокси заборгували велику суму людині, яка боргів не пробачає. Аби сховатися, вони прямують з Британії до США. Там подружжя вирішує вкрасти дорогоцінний перстень, аби розрахуватися з боргами. Справа і кумедна, і небезпечна, адже безжальна Ірина йде по їхньому сліду.

У ролях: Тім Рот, Ума Турман, Меггі Кью, Еліс Ів, Софія Вергара, Стівен Фрай та інші.