2 сезон “Американської історії злочинів” вийде взимку

американська історія злочинів вбивство версаче

Маємо дату прем’єри другого сезону “Американської історії злочинів“. Про вбивство Джанні Версаче нам почнуть розповідати 17 січня 2018 року.  Кутюр’є зіграє Едгар Рамірез, венесуельський актор. Він знайомий нам як доктор Камаль Абдік з фільму “Дівчина у потягу”. Пенелопа Круз втілить образ Донателли Версаче, сестри небіжчика. Серійного вбивцю, що застрелив відомого дизайнера, зіграє Даррен Крісс. Актор з’являвся в одному з сезонів “Американської історії жаху” і відомий за проєктом “Хор”. Родзинка серіалу – красень Рікі Мартін, який перевтілиться в Антоніо Д’Аміко, коханця Джанні Версаче.

Основою для серіалу стала книга Морін Орт, спеціального кореспондента Vanity Fair. Скільки серій буде в сезоні, поки що невідомо. До речі, у 2017-му виповнилося 20 років з дня загибелі відомого модного дизайнера.

Третій сезон проекту буде присвячено подіям, які відбувалися у Новому Орлеані після руйнівного урагану Катріна у 2005 році. Четвертий сезон розкриє всі таємниці найбільшого сексуального скандалу США: зв’язку Моніки Левінськи та Білла Клінтона.

А ось і перший трейлер нового сезону проекту: