На драйві

На драйві

На драйві

 

 

 

 

Назва англійською: Baby Driver

Назва російською: Малыш на драйве

Виробник: TriStar Pictures, Sony Pictures, США, Велика Британія

Рік виробництва: 2017

Режисер та сценарист: Едгар Райт

Композитор: Стівен Прайс

Актори та ролі:

  • Енсел Елгорт – Бейбі
  • Кевін Спейсі – Док
  • Лілі Джеймс – Дебора
  • Джеймі Фокс – Псих
  • Джон Гемм – Мужик
  • Ейса Гонзалез – Лялечка
  • Джон Бернтал – Гріфф

Фільм українською:

https://uakino.club/films/genre_action/1040-na-drayv-malyuk-na-drayv.html

http://moviestape.net/katalog_filmiv/bojovyky/9903-na-drajvi.html

Фільм російською:

https://filmix.ac/filmi/triller/116960-malysh-na-drayve-2017.html

https://filmets.net/films/117-malysh-na-drayve-smotret-onlain.html

ОПИС

Колись Бейбі викрав машину, та ще й з товаром, у того, хто таких вчинків не вибачає. Але Док – кримінальний авторитет, що розробляє плани пограбувань – побачив у хлопці потенціал. Адже Бейбі майстерно ганяє на авто і може втекти від будь-якої погоні. Тому нині хлопчина відробляє свій борг перед Доком, працюючи у його групі з пограбувань водієм. І зазвичай все йде добре: ніяких жертв та жодного разу не попалися.

Бейбі залишилась всього одна справа – і він відробить свій борг. Хлопець надумав поїхати з міста. Та ще й не один, а з новою знайомою. Але до команди долучається Псих – і все йде шкереберть. Всі плани летять у прірву із такою ж швидкістю, із якою зазвичай ганяє Бейбі.

ОСОБИСТЕ ВРАЖЕННЯ

Безумовно, “На драйві” – гарне поєднання дії та музики. Майже всі події підлаштовані під ритм та навіть зміст того чи іншого треку. На майданчику навіть працював хореограф, аби зробити так, щоб рухи акторів вписувалися у музику.

Як такої детективної інтриги у фільмі немає, аде до кінця незрозуміло, чи зможуть таки герої виплутатися з ситуації, яку самі ж, по суті, і створили. Швидка зміна позицій, дій не дає розслабитися. Характер головного героя розвивається та змінюється із такою ж швидкістю. Якщо на початку він милий хлопчик, який нікому не хоче зашкодити, то наприкінці він без вагань стріляє в людину. До речі, за роль Бейбі Енсел Елгорт номінувався на “Золотий глобус”.

Окрім головного героя, варто звернути увагу ще на двох персонажів. Джеймі Фокс зіграв такий собі варіант Халка: завжди злий, завжди готовий до дії, завжди бажає нищити. Будь-що і будь-кого. А ось Мужик – людина з минулим, у якому він був фінансистом на Волл Стріт, мав статки, сім’ю, але втратив все через махінації. Тому зараз він живе так, ніби кожен день – останній. І все, що тримає його від остаточного самознищення – Лялечка. До речі, Райт писав цього персонажа саме для Гемма, і актор піймав образ на 100 відсотків.

“На драйві” – одна з двох останніх стрічок з Кевіном Спейсі (“Сім“, “Переговорник”), що потрапили на екрани після скандалу з актором. До речі, в обох цих фільмах зіграв і Енсел Елгорт.

На драйві

На драйві

На драйві

На драйві

На драйві

На драйві

Трейлер:

Автор запису: L Grey