Новини

“Золотий глобус” 2019: практично без несподіванок

6 січня було вручено одну з найпрестижніших премій у кіно- та телесвіті: “Золотий глобус” 2019. Детективні картини, що виходили у кінотеатрах, не були відмічені. Так само ані Роберт Редфорд, ані Ніколь Кідман не отримали статуеток за свої ролі у фільмах. Зате, як ми і писали, детективи виграли майже всі нагороди, які давали за телепроекти.

Найкращої теледрамою, як і очікувалося, були названі “Американці”. Цей серіал у сезоні 2018 року зібрав всі можливі нагороди, наприклад, “Еммі”.

Вибір найкращого міні-серіалу теж без несподіванок: “Американська історія злочинів: вбивство Джанні Версаче”.

Так само очікувано найкращим актором у міні-серіалі став Даррен Крісс. За свою роль Ендрю Кьюненена, вбивці Версаче, він уже отримав “Еммі”.

Патрицію Аркетт журі обрало найкращою актрисою у міні-серіалі. Роль Тіллі Мітчелл у “Втечі з Даннемори” безумовно вдалася акторці.

Найкращим актором у драматичному серіалі несподівано став Річард Мадден. Його Девід Бадд з “Тілоохоронця” сподобався журі більше за Філіпа Дженнінгса з “Американців” у виконанні Меттью Різа. Хоча більшість вважала, що саме цьому актору, який за свою роль отримав “Еммі”, дістанеться і “Золотий глобус”.

Як найкраща актриса драматичного телесеріалу “Золотий глобус” 2019 отримала Сандра О. Нагорода їй дісталася за роль у проекті “Вбиваючи Єву”. До речі, акторка була і ведучою цьогорічної церемонії.

Найкращою актрисою другого плану у телесеріалі стала Патрісія Кларксон. Вона отримала визнання за роль Адори Креллін у серіалі “Гострі предмети”.

Нагорода як найкращому актору другого плану у телесеріалі дісталася Бену Вішоу. Він зіграв Нормана Скотта, коханця політика Джеремі Торпа, у “Дуже англійському скандалі”.

Ми вважаємо, що нагороди дісталися саме тим, хто на них заслуговував. А яка ваша думка? За кого ви вболівали? І чи справдилися ваші сподівання?

admin_LGrey

Recent Posts

2022 рік

Розклад виходу детективних серіалів у 2022 році.

2 года ago

Суто англійські вбивства

Серіал «Суто англійські вбивства» розповідає про Мідсомер - графство у Великій Британії, де, здається, вбивають…

3 года ago

Той, що потонув

15-річний Деніел - хто він? Може, той хлопчик, що ніби то потонув майже 10 років…

3 года ago

2021 рік

Розклад виходу детективних серіалів у 2021 році.

3 года ago

Детективи для всіх і кожного: серіальні прем’єри літа 2021

Серіальні прем’єри літа 2021 року - для кожного і на будь-який смак. Більше 20 нових…

3 года ago

Посередник укладає пакт між чудовиськом та безневинним: серіальні прем’єри травня 2021

Серіальні прем’єри травня 2021 - це 7 нових проєктів і 7 продовжень. Серед новинок цікаві…

3 года ago

This website uses cookies.